0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Danmarks svømmedarlings smider stiletterne og gør klar til kamp

25-10-2013

Se Rikke, Lotte og Jeanette i utraditionel kampagne - shinet op til galla.

Af: Nora Thomsen

Danmarks svømmedarlings smider stiletterne og gør klar til kamp

EM i svømning ligger lige om hjørnet, og i den forbindelse indledes en ny kampagne af arrangørerne bag mesterskabet. Det er Danmarks tre velkendte svømme-dronninger, der er i hovedrollerne, men for en gang skyld er pigerne dresset op i andet end badedragter og badehætter.

Svømmesporten har normalt et relativt lille og inkarneret publikum, men når der skal holdes EM i svømning til december, ønsker arrangørerne af EM at markedsføre den historiske begivenhed så bredt, at flest mulige danskere bliver opmærksomme herpå. Derfor tages mere utraditionelle tiltag i brug, som kan være en øjenåbner for mesterskabet.

Galla i Bellahøj Svømmehal
Når Danmarks tre stærke kvindelige svømmere, Jeanette Ottesen Gray, Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen, eksponeres i medierne, ser vi dem typisk i deres sædvanlige svømmeudstyr, hvilket vil sige badedragt, badehætte og svømmebriller. I en ny kampagne, som søsættes i næste uge på såvel S-togsstationer som i diverse trykte medier, vil danskerne kunne opleve de tre svømmere i et helt anderledes set-up.

Kampagnebillederne er skudt i vante omgivelser i Bellahøj Svømmestadion, men svømmerne bliver vist i et helt andet dress end hvad vi er vant til. Alle tre svømmere er blevet stylet af makeup-artister, og pigerne optræder i ekstravagante gallakjoler blandt andet udlånt af modeskaberen Lasse Spangenberg. De tre svømmere har været med på idéen helt fra start og håber, at kampagnen kan være med til at skabe fokus på de historiske mesterskaber til december.
- Jeg elsker at blive stylet! Til hverdag går jeg næsten altid i joggingbukser og sweatshirts, så da jeg fik muligheden for både at blive dresset op og samtidig måske skabe øget interesse for mesterskabet i Herning, var jeg straks med på idéen. Jeg håber virkelig på et kæmpe hjemmepublikum, der vil heppe mig og de andre danske deltagere hele vejen til medaljer, udtaler Jeanette Ottesen Gray.


Rikke, Lotte og Jeanette - Danmarks stærkeste svømmere i kommende annonce-kampagne.

Kampagnen er udarbejdet med henblik på at skabe synlighed omkring EM til december. Her skal Jyske Bank BOXEN gerne fyldes med et stærkt hjemmepublikum, når EM-starten lyder den 12. december.

Danmark vært for EM i svømning
Når Danmark for første gang nogensinde skal være vært for et internationalt senior mesterskab i svømning i perioden 12.-15. december, håber arrangørerne på fyldte publikumssæder især til finaleafsnittene, hvilket vil sige cirka 4.000 solgte billetter til hver af de fire finaleafsnit. Mesterskaberne finder sted i Jyske Bank BOXEN i Herning, hvor to svømmebassiner vil blive sat op midt på gulvet i multiarenaen. Det er første gang, at der fyldes vand i BOXEN, og selve transformationen til et svømmestadion vil tage cirka 10 dage.

Danmark kommer til at stille med det hidtil største hold nogensinde ved et internationalt seniormesterskab, og chancen for at opleve profiler som Jeanette Ottesen Gray, Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen på medaljepodierne er store.

Med mindre end to måneder til Europamesterskabet har det samlede billetsalg rundet 12.000 til de fire konkurrencedage i Jyske Bank BOXEN, så de danske svømmere kan se frem til markant opbakning, når de for første gang nogensinde skal svømme et internationalt seniormesterskab på hjemmebane.

Billetter kan købes på www.billetnet.dk/swimming.

EM i svømning arrangeres i samarbejde mellem Sport Event Denmark, Herning Kommune, Herning Svømmeklub og Dansk Svømmeunion.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937