0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kvindernes superliga skudt i gang!

16-10-2013

København tog til Århus og slog Lystrup i to omgange i den nystartede Superliga for kvinder

Af: Katrine Cohen

Vandpolosektionen har taget initiativ til en ny Superliga for kvinder, og d. 29/9 drog Københavnsholdet, der består af spillere fra KVIK, HSK og USG til Lystrup for at spille de første to kampe. Det stod til at blive to meget spændende kampe, da Lystrup er et erfarent og godt sammenspillet hold, mens det nye københavner-hold bl.a. har den store profil Emma Morgen Hansen, men også andre gode spillere.
 
Den første kamp var en hurtigt svømmende og lidt hektisk affære med en del udvisninger. Det var tydeligt, at der var lidt nerver på højkant både på grund af presset men også på grund af de nye regler, der gav en del misforståelser. Holdene fulgtes tæt ad igennem hele kampen, og den blev først afgjort i allersidste sekund, da Københavns Linda Rose listede et skud ind under Lystrups målmands højre arm.
 
Anden kamp blev spillet i en lidt roligere atmosfære, da begge hold havde fået smidt det meste af deres nervøse energi. Det gav sig også udslag i færre udsmidninger og kontraløb. Denne kamp var knap så tæt, da flere af især Lystrups spillere var trætte. Målene fulgte ikke så hurtigt på hinanden som i første kamp, og denne kamp endte 7-4. Dermed var to sejre til det nystartede København en realitet. 
 
Det er ganske sikkert, at Lystrup vil komme til Kastrup d. 7/12 for at at forsøge at få en revanche for de to tabte kampe i Århus, og Københavnerholdet skal ruste sig stærkt for ikke at tabe på hjemmebane.    

 


Cookieindstillinger