0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny sæson for vandpoloprofessionel

16-10-2013

Nicolaj Villadsen fortæller om sine forventninger til den kommende vandpolosæson i Beograd.

Af: Jakob Schjødt-Pedersen

Det er tredje sæson i Beograd som Nicolaj Villadsen nu har taget hul på. Han kommer fra Odense klubben OSLF, og er naturligvis en vigtig spiller på det danske vandpololandshold.

 

Nicolaj Villadsen fortæller:

Jeg er igen tilbage i Beograd, hvor jeg er begyndt træningen til endnu en sæson iden Serbiske 1. B liga. Ligesom de tidligere sæsoner er jeg i klubben, VK Zemun. 

 

I år har holdet fået en ny træner i forhold til de andre sæsoner, derudover er nogle af de ældre spillere stoppet og samtidig er der kommet et par enkelte nye til. Vi er dog stadig et meget ungt hold, hvor de fleste er lige omkring de 20 år.

 

Jeg ankom i starten af september hvor opstarts træningen begyndte, så her den første måned har det stået på meget svømning og fysisk træning. Nu er vi begyndt på noget mere bold- og tekniktræning, samt træningskampe med os selv og andre klubber.

 

Årets sæson bliver spændende. Vi er ni hold i alt, hvor vi har fået tilgang fra to hold der rykkede ned fra 1. A ligaen, samt nogle nye hold der har spillede i den Serbiske Sommer liga (en form for 2. Division).

 

Størstedelen af holdene kommer fra Beograd. Hvis det er rigtig hvad folk siger, bliver det en meget tæt liga i år, hvor det bliver hurtigt spil der bliver dominerende.

Vores målsætning i år er en position i top 3, så må vi se om det kan lade sig gøre. 

 

Efter jeg ankom, fandt jeg heldigvis rimelig hurtigt en lejlighed, som ligger dejligt tæt på de to forskellige svømmehaller vi træner i og er til at have med at gøre prismæssigt. Der har også været godt at jeg hurtigt fandt noget, eftersom i år er jeg for første gang, begyndt at tage et større online kursus, så jeg også har noget at lave udover at træne.