0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danske udspringere på venskabstur til Sverige

15-09-2013

Tre udspringsklubber har sidste weekend været samlet i Växjö i Sverige for at træne sammen og knytte venskaber.

Af: Malene Klinksgaard

De tre klubber, der har en årelang tradition for at mødes er Farum Familie Svøm og Frem Odense fra Danmark og Växjö Simmsälskap fra Sverige. Venskabsklubberne skiftes til at afholde samlingen og i år har danskerne altså nydt godt at den svenske gæstfrihed. 

 

Weekenden har naturligt nok stået på en masse udsprings-træning. Men ud over den traditionelle træning i gymnastiksal og i svømmehal, inviterede den svenske klub alle udspringerne ud til en eftermiddag og aften ved en stor skovsø med et flot tårn med 5, 7½ og 10 meter platform. Vejret var skønt og humøret højt, og der blev sprunget og hygget på kryds og på tværs i timevis. 

 

Lørdagens aftensmad bestod af et større arrangement af grillmad og pyt-i-pande på søbredden. Tidligere på dagen var udspringerne så heldige at overvære det svenske udspringslandsholds træning. Så landsholdet var naturligvis inviteret med til lørdagens grillfest i det grønne. 

 

Inden hjemturen søndag middag blev der igen trænet intensivt i svømmehallen. Så ud over nye spring og nye venskaber har de danske udspringere i weekenden også lært og øvet nye svenske gloser, ikke mindst udspringsudtryk. Og alle oplevede vist også, at sproget ikke er så stor en hindring endda... især ikke på vipperne!

 

    


 


Cookieindstillinger