0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømning med i nyt DIF-ambassadørkorps

09-09-2013

DIF har udpeget et ambassadørkops, som skal synliggøre og udvikle DIF-idrætten lokalt i Danmark. Svømning er også med.

Af: Nora Thomsen

Svømning er repræsenteret i korpset med Allan Nyhus (Region Hovedstaden) og Stine Sørensen (Region Nordjylland).


DIF er Danmarks største idrætsorganisation med over 1,9 millioner medlemmer og mere end 9.000 idrætsforeninger, der dyrker alt fra fodbold til dart. DIF er repræsenteret i alle dele af Danmark, men repræsentationen skal fremover være endnu tydeligere. Derfor har DIF netop udpeget 18 DIF-ambassadører, som lokalt skal arbejde for at:

·         synliggøre DIF-idrætten og dens udvikling 

·         formidle DIF’s holdninger, initiativer og politik

·         bidrage til viden i DIF ved at have øje for lokale udfordringer og nye idrætstendenser


”I DIF arbejder vi dagligt på at skabe bedre rammer for både aktive og frivillige i foreningerne. Men vi ved, at vores initiativer og holdninger ikke altid når helt ud i de kommunale led. Vores nye ambassadørkorps skal derfor medvirke til at synliggøre DIF-idrætten og sætte idrætspolitik på dagsordenen i kommunerne. Samtidig ser vi meget frem til at få ambassadørernes input til de muligheder, udfordringer og nye idrætstendenser, de hver især støder på i deres daglige gang i det lokale foreningsliv. Det er vigtig viden for os i DIF, så vi kan styrke vores indsats for at understøtte et aktivt foreningsliv i DIF-idrætten,” siger næstformand i DIF, Preben Staun.


Ambassadørerne er valgt på baggrund af deres frivillige arbejde i DIF-idrætten og deres position i lokalsamfundet. De gør i forvejen alle en stor indsats for at sikre et stærkt foreningsliv i deres lokalsamfund, hvilket gør det naturligt for dem at træde ind i deres nye rolle. Fra Dansk Svømmeunion/svømning er Allan Nyhus (Region Hovedstaden) og Stine Sørensen (Region Nordjylland) udpeget.

DIF’s ambassadørkorps har den 7. september 2013 for første gang været samlet ved et seminar i Idrættens Hus i Brøndby. Korpset har på nuværende tidspunkt 18 ambassadører.
 

Læs mere om DIF’s ambassadørkorps på www.dif.dk eller kontakt Lasse Lyck, ansvarlig for DIF’s ambassadørkorps, lly@dif.dk, 2490 4126.


 


Cookieindstillinger