0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

”Stjerner på vippen” giver vippestjerner i klubberne

08-09-2013

400.000 seer følger hver uge Stjerner på Vippen!

Af: Nomi Mortensen

Det populære TV3-program ”Stjerner på vippen” ruller for tiden over skærmen hver mandag i den bedste sendetid. Seertallene har vist at danskerne var klar til endnu et kendisprogram, hvor kendte fra andre sammenhæng, kaster sig ud i nye udfordringer, i dette tilfælde udspring fra vipper.

 

Det første program gav seertal, hvor i gennemsnit 385.000 dansker så med, og da der var allerflest seer  var det lige i underkanten af 500.000. TV3 skrev efterfølgende at denne aften var deres bedste rent seermæssigt siden 2008 hvor de havde rettighederne til en fodboldlandskamp! Også de efterfølgende shows har trukket rigtig godt med seere med over 400.000 hen over ugen, så det er ubetinget en stor succes! 

 

Programmet og omtalen i pressen, har så givet udspringsklubberne rundt om i landet ekstra meget at se til i år. Programmet ligge lige i forbindelse med sæsonstart, så dette kunne ikke passe bedre i forhold til at få omsat omtalen til nye medlemmer!

 

Frem Odense som normalt har 60-80 medlemmer, havde på den første træningsdag intet mindre end 60 udspringere ud over vipperne. 60 er rigtig mange udspringere, og det kræver en god planlægning og en forståelse fra trænerne at have så mange grupper på land, på kanten og på vipperne samtidigt. Det er altid svært at få plads i svømmehallen, så træningstiderne er ikke optimale, men der er gennem flere år opbygget en måde at have mange udspringere i gang samtidig. Men 60 udspringere på en dag, det er altså nu rekord!

 

Lyngby Udsprings Klub har efter programmet fået et specielt medlem. Ikke at der i træningen vil blive taget flere specielle hensyn, men det som gør hende speciel er at hun er deltager i programmet. Josephine af Rosenborg har tilmeldt sig voksenholdet, da hun gerne vil fortsætte. Og så er der noget med et spring, som det ikke lige helt lykkedes for hende at lære, som hun gerne vil se, om det ikke skulle kunne lykkedes. Men det er ikke kun Josephine selv, som er blevet fanget af sporten, hendes datter er også at finde på et af LUK2002s mange hold for begyndere.

 

Farum Familie Svøm har ligeledes oplevet størrer interesse for udspring, og der er godt pres på alle begynder hold. Det er dejligt at samarbejdet imellem Dansk Svømmeunion og TV3 har skab fornyet interesse for udspring som en sjov, spændende og anderledes vandsport.

 

Den spændende finalen i Stjerne på Vippen sendes mandag 9. september kl. 20:00 på TV3.

Foto: TV3


 


Cookieindstillinger