0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion har fokus på tragisk ulykke ved Vejle Fjord Svøm

19-08-2013

Overblik over hændelsesforløbet forsøges skabt i disse døgn.

Af: Nora Thomsen

Ledelsen og involverede ansatte i Dansk Svømmeunion har brugt mandag formiddag på at gennemgå søndagens tragiske hændelse i forbindelse med åbent vand-arrangementet ”Vejle Fjord Svøm”, hvor en kvinde omkom.

Det er dagen derpå i Dansk Svømmeunion, hvor alles fokus er på den forfærdelige ulykke der søndag fandt sted i forbindelse med Vejle Fjord Svøm. Her omkom en deltager i forbindelse med åbent vand-arrangementet, som Dansk Svømmeunion er vært for i samarbejde med Vejle Svømmeklub Triton.

På et hasteindkaldt møde er hændelsesforløbet blevet gennemgået detaljeret. Nu afventer Dansk Svømmeunion politiets rapport og dermed en redegørelse for dødsårsagen.

- Vi har altid meget stor fokus på sikkerheden, når vi arrangerer åbent vand-svømning. Ligeledes evaluerer vi på arrangementerne, når de er afsluttede. Ulykken i går var en forfærdelig oplevelse for os alle, og vi arbejder hårdt på at få tegnet et detaljeret billede af hele hændelsesforløbet, fortæller Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion.   

Mange parter har været involveret i hændelsesforløbet søndag og Dansk Svømmeunion forsøger i disse timer og døgn at støtte op om såvel den medarrangerende svømmeklub som livreddere og frivillige hjælpere.

- Det er vigtigt at få støttet op om de involverede parter, som går rundt og er dybt chokerede oven på søndagens hændelse. Det er en væsentlig opgave for os at håndtere lige nu i disse timer. Vi har i den forbindelse en tæt dialog med den med-arrangerende svømmeklub, Vejle Svømmeklub Triton, som arbejder dygtigt og professionelt i forhold til deres lokale netværk, fortæller direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen.

For pressehenvendelse vedrørende ulykken ved Vejle Fjord Svøm, henvises til formand i Dansk Svømmeunion, Kjeld Egebo Larsen, på mobil: 4064 3062. 


 


Cookieindstillinger