0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Stjerner på Vippen fra 19/8 på TV3

16-08-2013

TV3, Nordisk Film TV og Dansk Svømmeunions Udspringssektion har lavet dette spændende program. Se med fra mandag 20:00 på TV3!

Af: Christian Koerner

Stramt badetøj, maveplaskere, blå mærker og vådt hår er hverdagskost for 16 kendte modige danskere, som uge efter uge kaster sig ud fra de uhyggelig høje vipper og udspringstårne for at vinde udspringskonkurrencen Stjerner på Vippen.

 

I gennem fire programmer skal 16 kendte danskere, delt op i otte hold, konkurrere om at blive Danmarks bedste stjerner på vippen i det ny storslåede tv-show Stjerner på Vippen. Ved roret står Sofie Lassen-Kahlke og Adam Duvå Hall.

 

I forløbet modtager deltagerne kyndig udspringsundervisning af udspringstrænere fra Dansk Svømmeunion og lærer at lave halsbrækkende saltoer, forlæns og baglæns skruer, håndstandsudspring og vild luftakrobatik. Kampen om finalepladserne bliver grænseoverskridende og hård. Udspring er en fuldstændigt ny og ukendt verden for deltagerne. Mange lider af højdeskræk, andre har aldrig nogensinde sprunget på hovedet og nogen kan knapnok svømme. En ting har alle deltagere dog til fælles; De er alle er panisk angst for at slå sig på vandet. Men hverken maveplaskere, rygplaskere eller tissemandsplaskere afholder deltagerne fra igen og igen at bestige de høje vipper.

 

De 16 kendte, der har taget udfordringen op er model Oliver Bjerrehuus og skuespiller Joachim Knop; håndboldspillerne Josephine Touray og Christina Krogshede; Vild med Dans-stjernerne Claudia Rex og Karina Frimodt; bokser Patrick Nielsen og racerkører Casper Elgaard; sangerinde Kat Stephie og sanger Tim Schou; Komtesse Josephine af Rosenborg og skuespiller Carla Mickelborg; komiker Amin Jensen og komiker og foredragsholder Anders Bircow samt Jonas og Morten fra Tattoo Salonen.

 

Se med fra mandag d. 19. august 2013 kl. 20:00 på TV3.

 

For yderligere information kontakt:

Victor Valore, sektionsleder - victor.valore@gmail.com

Christian Koerner - christian@koerner.dk

 

Tekst og foto: TV3


 


Cookieindstillinger