0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Alle tre svømmere fra lørdagens indledende afsnit med videre til semifinaler senere lørdag

03-08-2013

Fine morgenløb af Jeanette Ottesen, Pernille Blume og Rikke Møller Pedersen.

Af: Nora Thomsen

Det blev en rigtig fin lørdag morgen, set med danske øjne, ved VM i svømning i Barcelona. Her lykkedes det for alle tre danske deltagere at kvalificere sig til semifinaler senere lørdag.

I indledende 50 m fri blev det til en samlet 12. plads for Jeanette Ottesen Gray, Lyngby/NTC, i tiden 25,04. For Pernille Blume, Sigma Swim Birkerød/NTC, som var med i samme disciplin, blev det til en 16. plads i tiden 25,23.

Rikke Møller Pedersen svømmede indledende 50 m brystsvømning i tiden 31,23, hvilket rakte til en samlet placering som nummer 12.
På denne distance blev der i indledende afsnit sat en Verdensrekord/Europarekord af den russiske svømmer, Yuliya Efimova, i tiden 29,78. Dermed blev Jessica Hardys verdensrekordtid slettet og forbedret med 2/100 sekunder.

Alle ovennævnte tre danske svømmere er som nævnt med videre til semifinalerne, som afvikles i lørdagens finaleafsnit, der begynder klokken 18.00.

I dette afsnit har vi også to virkelig spændende finaler at glæde os til. Her skal Jeanette Ottesen Gray ud i finalen i 50 m butterfly, hvor hun er klar til start som hurtigste svømmer fra gårsdagens semifinaler. Senere i samme afsnit har vi så Lotte Friis, Sigma Swim Allerød, der svømmer finale i 800 m fri. Her er danskeren med i tredjehurtigste tid.
Således er der lagt op til et brag af en svømmeaften i Barcelona.

Se alle resultater på: www.omegatiming.com

Al pressekontakt til VM-svømmerne bedes gå via Dansk Svømmeunions sportschef, Mikkel von Seelen, som kan kontaktes på mobil: 2920 6160. Dansk Svømmeunion anbefaler at ringe fremfor at sms’e sportschefen, da der synes at være lidt forsinkelser på modtagelsen af disse. 


 


Cookieindstillinger