0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danske svømmere i hård konkurrence fredag ved EJM

12-07-2013

Bedste placering blev en sjetteplads i 100 m fri finalen til Magnus Westermann.

Af: Nora Thomsen

Vi er nu nået til fredagens konkurrencer ved EM for juniorer i den polske by, Poznan. Her havde vi i aftenens afsnit to drenge med i finalen i 100 m fri. For Herlev-svømmeren Magnus Westermann blev det til en sjetteplads i tiden 50,42, mens det for Morten Bak Hansen, A6/JGI, blev til syvendeplads i tiden 50,84. En meget tæt finale, hvor de to hurtigste svømmere imidlertid var aldeles urørlige for konkurrenterne.
Således gik guldet til den russiske svømmer, Evgeny Sedov, i tiden 49,23, mens sølvet gik til Kyle Stolk, Holland, i tiden 49,94. Bronzemedaljen blev kæmpet hjem af Sebastian Szczepanski, Polen, i tiden 50,22.

Emilie Beckmann, Tune I.F./GTI, svømmede sig i indledende 100 m butterfly ind på en samlet 18. plads i tiden 1.03,25 og var dermed videre til aftenens semifinale på distancen. I semifinalen blev det til en personlig rekordtid for danskeren i 1.02,52, hvilket resulterede i en samlet plads som nummer 16.

Og endelig skal også nævnes Megan Forslund Hansen, der i indledende 200 m fri blev noteret for tiden 2.08,54, hvilket resulterede i en samlet placering som nummer 21 – og dermed første-reserve til aftenens semifinale på distancen. Da der kom et afbud efterfølgende var danskeren sikret en plads i aftenens semifinale. Her blev det til en 19. plads for svømmeren fra Triton Ballerup i tiden 2.08,20.

Se alle dagens resultater på: http://ejc2013poznan.eu/_swimm/live/index.html

I morgen, lørdag, fortsætter EJM med indledende afsnit klokken 09.00.

For yderligere information henvises til talentudvikler, Michael Hinge, der kan kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger