0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmark taber til hjemmeholdet

11-07-2013

Første EM kval kamp endte med et nederlag til vandpololandsholdet

Af: Esben Sørensen

Desværre lagde vi – om end forventet - ud med et nederlag mod værtsnationen Slovakiet 4-21 efter periodecifrene 1-5, 2-5, 1-5 og 0-6.

En kamp som aldrig blev rigtig spændende, og hvor Slovakkerne tydeligt viste, hvorfor de er det ungarske landsholds foretrukne træningspartner.

Kampen startede med 3 hurtige mål til slovakkerne inden Aslak Lyster fik reduceret til 1-3, hvorefter hjemmeholdet øgede forspringet med yderligere 2 mål efter at Emil Morgen Hansen indkasserede en dobbelt udvisning på grund af en misforståelse af en dommerkendelse. Anden udvisning kostede et 5-meter kast, som afstedkom stillingen 1-5 efter førsteperiode, som også indeholdt i alt 3 udvisninger til Danmark og ingen til slovakkerne.

I anden periode lægger Emil M. Hansen ud med en scoring og Nichlas Hassel følger trop med yderligere et mål. Desværre lykkedes det for modstanderne også i anden periode at lægge bolden i nettet bag Jon Fabech i det danske mål. Perioderesultat 2-5, og 2-2 i udvisninger og altså en halvvejsstilling på 3-10.

I tredje periode kører slovakkerne frem i lighed de første 2 perioder, og også denne periode lykkedes det for dem at nette 5 gange, hvor Nikolaj Villadsen sørgede for den eneste danske scoring til stillingen 4-15 før fjerde og sidste periode. Desværre måtte den danske holdkaptajn Emil Morgen Hansen notere sig sin 3. udvisning, hvorefter kampen var slut for hans vedkommende. Samtidig indkasserede både Esben Morgen Hansen og Kevin R. Sørensen hver deres anden udvisning, hvorefter det danske spil af gode grunde blev en anelse mere forsigtigt.

Fjerde periode blev en magtdemonstration fra østeuropæerne, og det gjorde ikke situationen bedre, at det danske hold måtte undvære holdkaptajnen. Slovakkerne sendte hele 6 gange bolden i nettet bag den indskiftede danske målvogter Jesper Thorsøe. Det lykkedes ikke for de rød-hvide drenge at score, og kampen endte således 21-4 i Slovakiets favør. I øvrigt kunne vi notere os hele 8 danske udvisninger hvor modstanderne kunne ”nøjes” med det halve, nemlig 4 af slagsen.

Det danske hold bestod af Jon Fabech Jørgensen, Benjamin Sigurdsson, Kevin R. Sørensen, Aslak Lyster, Marvin Meyer, Emil Morgen Hansen, Nikolaj Villadsen, Nichlas Hassel, Mikael Bagenkop, Palle Jonsen, Esben Morgen Hansen og Jesper Thorsøe.
Målscorere blev Aslak Lyster, Emil Morgen Hansen, Nichlas Hassel og Nikolaj Villadsen med et enkelt mål til hver.

Dommerne kom fra Israel og Ukraine.

Esben Sørensen, holdleder

 

For yderligere oplysninger, kontakt Esben Sørensen på 40 10 20 03

 

Se resultater her 

 

Følg Landsholdet på facebook

 

Følg Vandpolo i Danmark på facebook


 


Cookieindstillinger