0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årets vandpolopræstation

11-06-2013

Hæder til den danske europamester i vandpolo, Emma Morgen Hansen, CN Sabadell, Spanien

Af: Søren Dietz Elmstrøm

Årets præstation i Dansk Vandpolo går naturligvis til Emma Morgen Hansen. Normalt går denne slags priser til gode folk, som gennem hårdt arbejde på bassinkanten har løftet sporten, men i år giver vi den til Emma for den exceptionelle præstation, at være med på Champions League vinder holdet – Sabadell fra Spanien. Det største nogen dansk spiller nogensinde har været med til.

 

 

Det største talent

Der er ingen tvivl om, at Emma er det største talent, der er i Danmark og der har været i mange år. At det blev Emma, som kom til at spille med de allerbedste i verden har derfor længe ligget i kortene.

Det var heller ingen overraskelse, at Emma kom ud og spille i udlandet. Mange udenlandske klubber ville gerne have Emma på holdet, men i første omgang vandt franske Lille.

 

Den vandpolomæssige udfordring viste sig dog hurtigt at være for lille!! og det næste naturlige skridt var en at de allerbedste klubber i verden – Sabadell fra Barcelona.

En klub med mange OL-spillere og mange stolte traditioner.

 

 

 

 

Emma Morgen Hansen fik blomster og bobler

Pigen på herreholdet

Emma viste meget tidligt et særligt talent og har altid været sine jævnaldrende drenge overlegen. At Emma også kan gøre sig på herre divisionsniveau viste sig også tydeligt da hun deltog i pokal turneringen. Det vakte naturligvis en vis opsigt..”Ha, se en pige til herre vandpolo”, men al kritik forstummede hurtigt og Emma blev betragtet på lige fod med alle andre spillere.

 

 

 

 

 

 

 

Talent og et sødt smil gør det ikke alene

God boldbehandling og en særlig fysisk styrke, kombineret med en jernvilje + mange mange timer i svømme hallen er opskriften på Emmas succes. Som ene pige blandt mange drenge har Emma måtte træne hårdt for at opnå det hun har gjort. Den hårde træning har ikke kun været i vandet, men også på land, hvor det ikke altid er let at blive accepteret. Selvom man har store stærke brødre !

 

 

Inspiration for andre

Emma er et tydeligt bevis på, at danske spillere godt kan gøre sig gældende i udlandet og hun bør være en stor inspirationskilde til alle vandpolospillere i Danmark.

Derfor er Emma det oplagte valg til Årets præstation i vandpolo.

 

 

 

 

Søren Dietz Elmstrøm

Formand, Vandpolosektionen, Dansk Svømmeunion

 

 

Se video her:

http://www.sn.dk/Sport/TV-Haeder-til-vandpolo-pige-fra-Slagelse/artikel/278903#.Ubc9rRLU9hE


 


Cookieindstillinger