0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Trænerforum

06-06-2013

Her lidt information omkring de to trænerfora, som er rykket til den anden side af sommerferien. 

Af: Martin Karup

Kære trænere og klubber.

 

Vi skulle have indkaldt de to trænerfora til det første møde på denne side af sommerferien. Vi har dog i fællesskab besluttet, at vi indkalder første gang onsdag den 4. september. Grunden til udsættelsen er, at alle er ved at være presset for tid i forhold til sommerens vigtige mesterskaber. Samtidig sker der qua de tidligere udsendte kriterier en smule udskiftning efter sommerens nationale mesterskaber, og vi vil gerne lave et sammenhængende forløb med den samme gruppe trænere.  Efter sommerferien vil vi i dette sammenhæng lægge ud med et kick-off arrangement for både årgangs- og junior/senior forummet.

Arrangementet vil blive afholdt i TrygFonden kystlivrednings lokaler i Farum. Vi mødes klokken 15.00 og vil have 3 timers workshop omkring træner samarbejde. Derefter er der mad og socialt hygge. Der er mulighed for at sove på stedet, dog skal man være forberedt på de ikke er luksuriøs hotelstandard. Dagen efter starter den årlige træner clinic, hvor vi naturligvis håber de fleste deltagere. Vi ved først endeligt efter sommerens mesterskaber hvem der sidder i de to fora, men nu har trænerne i hvert fald mulighed for at sætte kryds i kalenderen, så de er klar såfremt de er blandt de dygtige, der sidder med om bordet.

De to forskellige fora vil blive sammensat efter tidligere udsendte kriterier: http://www.svoem.dk/nyheder/nyhed/?id=516

Vi ses ved bassinet

Michael Hinge, Nick Juba & Mikkel von Seelen


 


Cookieindstillinger