0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Historien om Tyr Diving 2013

28-05-2013

I weekenden var 31 danskere afsted til stævne i Jönköping. Læs springernes egen beretning!

Af: Deltagerne

Fredag

Bussen mod Jönköping startede i Odense tidlig fredag morgen kl. 06. Lidt problemer indtraf, da bussens motor gik i stykker. Efter bussen blev udskiftet, blev resten af springerne hentet ved DGI-byen i København.  Resten af busturen bød på en masse hygge. Da vi ankom til Jönköping sprang de første springere deres konkurrencer.  Oskar Glenstrup fik guld på 3m, Laura Valore fik sølv på 1m og Clara Gamby tog sølv på tårn.

 

Lørdag

Vi stod op kl.06:30. og spiste morgenmad, turen gik derefter straks til svømmehallen, og der var træning indtil konkurrencerne gik i gang.  Jonas Skou fik guld på 3m, Laura Valore fik guld på 3m, Maja Jartved fik bronze på 3m, Mathilde Alsø fik sølv på 1m, Mads Videbæk fik guld på 1m, Oskar Fusager fik bronze på 1m og Simon Mølgaard fik sølv på 3m. Efter aftensmaden gik halvdelen op og købte slik, resten blev hjemme på skolen og spillede spil.

 

Søndag

Søndag stod alle springere op en halv time tidligere for at pakke tingene sammen.  Da alle var færdige, gik vi ned og spiste morgenmad, hvorefter turen igen gik til svømmehallen. Efter en times træning gik konkurrencerne i gang. Otto Starskov fik bronze på 1m, Jonas Skou fik guld på 1m, Simon Mølgaard fik sølv på 1m, Jonas Madsen fik bronze på 1m og Caroline Pedersen fik bronze på 1m, Laura tog bronze på tårn, Wilma Nairn tog guld på 1 m og Matilde Alsø tog bronze på 3 m.

By the way så var det for resten en ordentlig nice tur! Der blevet knyttet gode bånd på tværs af alle i klubberne, som var med. Nogle er dog blevet knyttet tættere end andre, ikke for at nævne navne :-)

 

Men selvom vi er blevet rigtig glade for hinanden, så er vi også blevet glade for de svenske springerne, specielt Wilma, der opnåede at blive bedste ven med den svenske springer Erik Määtää, og han blev da næsten også bedste ven med hende - Han smilede da i hvert fald til hende!

 

Skrevet af udspringerne på bussen hjem.

Foto: Victore Valore


 


Cookieindstillinger