0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk svømmeunion ansætter Stefan Hansen som assisterende NTC-træner

21-05-2013

Stefan skal assistere cheftræner på NTC, Shannon Rollason.

Af: Nora Thomsen

 

Til august tiltræder 31 årige Stefan Hansen som assistenttræner på det nationale træningscenter (NTC): Derved har Dansk Svømmeunion fundet den person, der skal hjælpe cheftræner på NTC, Shannon Rollason, med at udvikle nogle at de bedste og mest talentfulde svømmere i landet. Stefan kommer fra en stilling som cheftræner i Gentofte Svømmeklub, og han har gennem de seneste år konstant leveret svømmere til især det danske junior landshold. Samtidig har Stefan været en garant for en god langsigtet klubudvikling de steder han har fungeret som træner.

 

Sportschef Mikkel von Seelen udtaler om den seneste ansættelse:
- Hensigten har igennem hele ansættelsesprocessen været at få en ambitiøs dansk træner som både kan udvikle svømmerne på NTC, men som også selv kan udvikle sig til en international klassetræner. Dette mener jeg, at vi har fundet med Stefan. Jeg er sikker på, at svømmerne på NTC får stor glæde af Stefans kompetencer og at han kan bistå konstruktivt i udviklingen af vores topsvømmere. Samtidig ved jeg, at Stefan er en videbegærlig træner og han vil suge til sig i sin daglige gang på bassinkanten med cheftræner Shannon Rollason.

 

Stefan Hansen siger selv følgende: 
- Jeg ser meget frem til at starte på Bellahøj efter sommerferien. Jeg har været i klubmiljøerne i mange år efterhånden, og jeg ser dette som en suveræn mulighed for mig for at tage det næste skridt. Jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med Shannon og naturligvis især til at arbejde med de dygtige svømmere på centret. Der er, som jeg ser det, et stort potentiale i centret, og jeg er glad for at kunne spille en rolle i indfrielsen af dette fremover.

 

Stefan bor i Gentofte med sin kæreste og sin tre-årige datter.


 


Cookieindstillinger