0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fremgang spores op til DM

24-04-2013

Trip Trap stævner er udspringssportens udviklingsstævner.

Af: Nomi Mortensen

Her starter udspringerne på det laveste trin og efterhånden som de bliver dygtigere, rykker de op i trinene. Når springerne bliver dygtig nok, rykker de op til Trip Trap stævner, hvor springene er de samme som der udføres til Danske Mesterskaber (DM), kaldet Trip Trap DM-format.

 

Trip Trap DM-format er altså for udspringere, som har niveau til at deltage ved Danske Mesterskaber og Danske Årgangs Mesterskaber. Det er også ved disse stævner, at udøverne kan kvalificere sig til Danske Mesterskaber og Danske Årgangs Mesterskaber. 

 

I længere tid har de højeste grupper enten været meget tyndt besatte, eller været helt uden deltagelse. Men udviklingen er heldigvis vendt!

 

Ved søndagens Trip Trap DM-format i Odense deltog intet mindre end syv udspringere i gruppe 54, som svarer til den ældste gruppe i Trip Trap-sammenhænge for årgangsudspringere og fire udspringere i gruppe +5, som er for senior damer. Her skal man huske, at de fire dygtigste drengespringere i denne weekend har deltaget i Amsterdam Diving Cup og derfor ikke var med ved stævnet i Odense. 

 

At konkurrencen er blevet større - også i de ældste grupper - gør, at udspringerne skal holde sig mere fokuseret og gøre deres ypperste for at yde det bedste, hvilket er en vigtig træning frem mod deltagelse i fremtidige Danske Mesterskaber, Danske Årgangs Mesterskaber og forhåbentligt også internationale konkurrencer for mange af springerne.

 

 

For flere informationer, kontakt Nomi Mortensen: 20 93 97 39.

 


Cookieindstillinger