0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

To årspriser overrakt på Dansk Svømmeunions generalforsamling

13-04-2013

Årspriserne indenfor åbent vand og masters overrakt lørdag eftermiddag.

Af: Nora Thomsen

På Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag, den 13. april, blev unionens årspriser indenfor åbent vand og masters overrakt.
Det var bestyrelsesmedlem, Danielle Keller, der stod for overrækkelsen af de to priser.

Årets åbent vand-pris 2013 til Steen Heftholm
Om modtageren af Årets åbent vand-pris 2013 indledte Danielle Keller med at fortælle, at der her var tale om en person, som i løbet af kort tid har gjort sig meget bemærket inden for disciplinen åbent vand-svømning. En person, der for øjeblikket er i fuld gang med at synliggøre og udbrede svømningen i åbent vand særligt i Frederikshavn og omegn. Og her afsløredes det, at der var tale om Steen Heftholm, selv aktiv åbent vand-svømmer og formand for Frederikshavn Kommunes Idrætsklub, hvor han sidste år igangsatte programmet Start2crawl i samarbejde med Dansk Svømmeunion.

Start2crawl er et program for voksne, der gerne vil lære at svømme crawl. Deltagerne starter i bassin og flytter derefter aktiviteterne ud i havet for eventuelt at deltage i Palmestranden Open Water. Og netop Palmestranden Open Water har også Steen Heftholm som initiativtager – et åbent vand-arrangement, der blev søsat sidste år.
Men her stopper Steens initiativer ikke. For også projekt ”Danmarks største svømmehal” har den aktive nordjyde som idémand. Dette projekt går ud på at opsætte afmærkede baner i åbent vand, til glæde for motionister, der således bedre kan orientere sig i vandet. Et rigtig spændende koncept, som måske med tiden vil blive udbredt til hele Danmark.

I begrundelsen for prisen fremhævede Danielle Keller Steens imponerende engagement indenfor åbent vand-svømningen, som kommer rigtig mange motionssvømmere til glæde:
- Steen Heftholm er en ægte ildsjæl, der tænker store tanker og får fantastiske idéer, som bliver realiseret til gavn for åbent vand-svømningen i Danmark. Steen tildeles derfor årets åbent vand-pris for sin indsats, nytænkning og vedholdenhed for svømning i det fri, fortalte Danielle Keller.

Oven på de smukke ord overrakte Danielle Keller årets åbent vand-pris til en glad og stolt modtager, Steen Heftholm.


Bestyrelsesmedlem Danielle Keller overrækker årets åbent vand-pris 2013
til Steen Heftholm.

Helen Haas modtager årets masterspris 2013
Danielle Keller fortsatte med endnu en prisoverrækkelse på lørdagens generalforsamling. Denne gang årets masterspris 2013. I begrundelsen for prisen lød det blandt andet:
Årets masterspris 2013 går til en svømmer og leder, som har gjort og fortsat gør en stor indsats for både dansk svømning og dansk masterssvømning. Den person, der er tale om har en fortid i OSLF og i Hermes, men nu til dags slår hun sine folder i AGF, hvor hun startede i 1995. Den person, der er tale om, er Helen Haas.

Helen Haas er aktiv som mastersvømmer og man kan stort set altid regne med at se Helen på startskamlen ved de danske masters mesterskaber. Helen er også involveret i en hel del organisatorisk arbejde. Hun har eksempelvis i en årrække siddet i stævneudvalget i AGF, og arrangerer således ikke kun stævner for masters, men er også involveret i en lang række andre arrangementer, der bliver afholdt af AGF. Hun stiller gerne op når som helst der er brug for en hjælpende hånd.

Helen Haas formår at have mange bolde i luften. Hun er beviset på, at man både kan organisere et mesterskab og have styr på detaljerne og samtidig finde tid til at deltage i stævnet. Det har vi eksempelvis oplevet ved Danske Åbne Masters på kortbane i Århus.
Når man er med til at organisere store arrangementer og gør det godt, så bliver man bemærket. Og når man gør sig bemærket, bliver man ofte trukket med ind over andre og flere opgaver. Således blev Helen i 2009 officialkoordinater for masters-mesterskaberne - en opgave, hun har styret med overblik og hård hånd.

I 2010 blev Helen valgt ind i Dansk Svømmeunions Mastersudvalg og blot to år senere blev hun leder af Mastersudvalget, hvor hun gør en stor indsats for at sikre, at der hvert år afholdes masters-mesterskaber i Danmark.

Bestyrelsesmedlem Danielle Keller overrakte en både overrasket og meget glad Helen Haas årets masterspris 2013 og takkede for en flot og værdifuld indsats til glæde for masterssvømningen i Danmark.


Modtager af årets masterspris 2013, Helen Haas (t.h.), sammen med 
bestyrelsesmedlem, Danielle Keller, på Dansk Svømmeunions generalforsamling
lørdag eftermiddag.


Sammen med ovennævnte årspriser fulgte foruden diplomer også buketter og smukke Karen Blixen glasvaser.

Dansk Svømmeunions årspriser udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til personer, klubber, hold eller sektioner, der har gjort en særlig indsats inden for et af unionens sportslige områder – således her indenfor åbent vand og masterssvømning.
Sidste år blev åbent vand-prisen tildelt Kai Christiansen fra Præstø mens Mastersprisen gik til Jan Johansen fra Hovedstadens Svømmeklub.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 


Cookieindstillinger