0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Gruppe A i Georgien

05-04-2013

Favoritsejr til Slovakiet. Georgien overrasker. Storbritanien flopper.

Af: Martin Kristensen

Gruppespillet i kvalifikationsgruppe A begyndte torsdag i Georgiens hovedstad Tblisi.

 

Martin Kristensen i TiblisiFavoritterne fra Slovakiet tog imod Polen, som snart skulle sande at der er en grund til at nogen kaldes favoritter. Slovakkerne spillede meget veldisciplineret, og polakkerne formådede ikke at opstille deres angrebsspil som svar på Slovakkernes zoneforsvar. Som følge af dette lykkedes det først polakkerne at score en enkelt gang i 3. periode. Polakkerne brugte meget lang tid på at spille bolden op ad banen, og blev mange gange afbrudt af 30 sekunder-uret.

 

Slutresultat: 11-1 til Slovakiet.

 

Dagens anden kamp stod mellem hjemmeholdet Georgien og Storbritanien. Sidstnævnte der deltog i sommerens OL i London. Undertegnede ville dog også inden kampen have sat mine penge på englænderne.

 

Men det skulle vise sig at have spildte penge. Englænderne var kun en skygge af sidste års hold, og blev fuldstændig løbet over ende af modstanderen, der uddelte en lussing på 12-3 til englænderne.

 

 

Første dag lørdag stod mellem Tjekkiet og Slovakiet. Den slovakiske maskine gik igen igang med meget veldisciplineret spil, og også her var zoneforsvaret meget effektivt overfor tjekkerne, som blev slået 12-3.

 

Formiddagens sidste kamp stod mellem Polen og Storbritanien. Britterne havde tilsyneladende fået sovet ud, og fremviste en skygge af sidste års spil, og satte polakkerne på plads med en sejr på 11-3.

 

I aften venter, hvad regnes som topkampen i puljen, mellem Georgien og Slovakiet, og i den anden ende af tabellen, kampen mellem Tjekkiet og Polen.

 

 

Se billeder her


 


Cookieindstillinger