0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

To svømmere får dispensation for deltagelse ved Danish Open

22-03-2013

Morten Klarskov og Anders Lie får dispensation fra Danish Open.

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion giver dispensation til to svømmere i forhold til VM-kvalifikation.

Sportschef Mikkel von Seelen har efter ansøgning fra Morten Klarskov (VAT Copenhagen/USC) og Anders Lie (Farum Svømmeklub/Michigan) dispenseret fra Dansk Svømmeunions egne VM-kvalifikationskriterier. De to ovennævnte svømmere får mulighed for at gå kravtiderne til sommerens verdensmesterskab i Barcelona ved Mesa Grand Prix i Arizona den 11. - 13. april.

 

Begrundelsen for denne dispensation er, at de to svømmere ikke kan deltage ved Danish Open, som foreskrevet i kriterierne, grundet uddannelse.

 

Anders Lie ville være en oplagt del af et 4 x 200 fri hold, som kunne gå under VM-kravet på 7.15,00 ved en time trials ved Danish Open. Dette kan han ikke være, da han er i USA. Derved bliver en eventuel kvalifikation af et dansk herre-hold på 4 x 200 fri afhængig af fire individuelle tider. Giver de fire bedste tider en sammenlagt tid på 7.16,80 eller hurtigere, vil vi udtage et herrehold. De ekstra 1,8 sekunder skyldes de tre skift, som vi omregner med 0,6 pr. styk. Dette kan meget vel betyde, at vi først medio april ved, om et herrehold skal udtages, men det er den bedst mulige løsning under de forudsætninger, der er i år.

Det understreges, at ovenstående beslutninger er taget til denne specifikke situation. De danner ikke præcedens for fremtidig procedure.

Sportsafdelingen


 


Cookieindstillinger