0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EM i svømning 2013

28-02-2013

Klubpakketilbud til alle svømmeklubber i Dansk Svømmeunion

Af: Caroline Kleemann

 

EM i svømning 2013

 

Forberedelserne til EM i svømning den 12.-15. december i Jyske Bank BOXEN i Herning er i fuld gang!

En af de helt store prioriteter for planlægningsarbejdet, er at invitere alle svømmeklubber i Dansk Svømmeunion til at deltage i det brag af en fest, det bliver, når vi åbner dørene til Jyske Bank BOXEN den 12. december.

Det er første gang nogensinde, at Danmark er vært ved så stort et internationalt mesterskab, og vi håber, at hele Svømme Danmark er klar til at støtte op om de danske svømmere.
I samarbejde med Herning Svømmeklub og MCH Messecenter Herning har vi derfor udarbejdet en EM Svømmecamp for svømmeklubberne i Dansk Svømmeunion.

For at deltage i EM Svømmecampen kan I booke klubpakker, før det officielle billetsalg åbner, så I kan sikre jer gode pladser. Der sælges et begrænset antal klubpakker, og derfor handler det om at være hurtigt ude med jeres bestilling.

 

Klubpakken indeholder følgende:
• Billetter til B kategori siddepladser til finaleafsnit fredag, indledende afsnit lørdag og søndag og finaleafsnit lørdag og søndag.
• Overnatning i tilstødende hal til Jyske Bank BOXEN i Messecenter Herning. Hallen vil blive opdelt i rum, og der er bad og toiletfaciliteter. Der bliver desuden oprettet biografområde med plads til 300 personer og sofa-lounge med spilleområde. I medbringer selv madrasser og soveposer.
• Forplejning fra fredag eftermiddag til og med frokost søndag. I alt otte måltider.

Prisen for klubpakken er 2075,00 kr. inkl. gebyrer per person.

 

Procedure for klubpakkebestilling og betaling
• Indsend en mail til projektleder Caroline Kleemann på ck@svoem.dk, hvor I angiver hvor mange klubpakker, I ønsker at bestille. Angiv desuden oplysninger på kontaktperson, og hvortil faktura skal fremsendes.
• MCH Messecenter Herning opkræver betaling for klubpakker via faktura. Klubpakkerne er først gældende, når betalingen er gennemført.
• Klubpakkerne sælges kun til B kategori siddepladser. Se plan over Jyske Bank BOXEN med angivelse af kategori B siddepladser.
• For at gennemførslen af EM Svømmecampen kan lade sig gøre, skal minimum 1000 klubpakker sælges. Såfremt klubpakkesalget ikke når op på 1000 stk. opkræves kun penge for selve billetten, såfremt klubben ønsker det. Besked omkring gennemførsel af EM Svømmecampen gives senest den 25. marts 2013.
• Billetterne fremsendes senest fire måneder efter salg.

 

I sørger selv for transport til og fra Herning, samt under jeres ophold.

 

Vi håber EM Svømmecampen har jeres interesse, og vil meget gerne have jeres bestilling i hænde senest den 15. marts 2013, så vi har mulighed for at danne os et overblik om interessen for dette tilbud.

 

For yderligere information, kan projektleder Caroline Kleemann kontaktes på mobil: 2916 0423 eller på mail: ck@svoem.dk


 


Cookieindstillinger