0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Barselsvikar til Caroline Kleemann som EM-projektleder startet 11. februar

11-02-2013

Når Caroline går på barsel, tager Jakob Staun over.

Af: Nora Thomsen

Nuværende EM-projektleder Caroline Kleemann går fra til barsel ultimo marts. Den nye afløser på posten, Jakob Staun, er nu klar til at tage over.

Med start allerede den 11. februar, får de to EM-projektledere en god periode til overdragelse af opgaver således forberedelserne af årets helt store svømmebegivenhed kan forløbe planmæssigt trods ledelsesmæssig rokering.  Jakob Staun bliver Dansk Svømmeunions EM-projektleder,
når Caroline Kleemann går fra ultimo marts.

Jakob Staun har netop afsluttet en periode som projektleder for EM i bordtennis, der løb af stablen i november måned 2012 i Herning Messecenter/Jyske Bank BOXEN – samme sted, som EM på kortbane i svømning finder sted til december.

Der er således tale om en person, der har en god portion erfaring med sig til det aktuelle job hos Dansk Svømmeunion.


35-årige Jakob har en fast stilling som udviklingskonsulent i Dansk BordTennis Union, men er klar til at tage projektleder-kasketten på i Dansk Svømmeunion, idet Dansk BordTennis Union har accepteret, at Jakob tager 12 måneders orlov.

 

Dansk Svømmeunions kommende EM-projektleder er uddannet Cand. Scient i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet/Odense Universitet i 2005. Har blandt andet suppleret sin uddannelse med Sportens Eventmanagement Uddannelse i 2011.


Af egen sportslig interesse, har Jakob spillet og trænet volleyball på divisionsplan og i skrivende stund løbet tre maratonløb. Er også i dag glad for at dyrke orienteringsløb.

 

Jakob er bosiddende i Vejle og vil være at træffe på kontoret i Farum to dage ugentligt. Resten af tiden vil jobbet blive varetaget fra hjemmet i Vejle.

Jakob er gift og har to børn på henholdsvis syv og tre år.

Dansk Svømmeunion byder Caroline Kleemanns afløser som EM-projektleder velkommen i teamet i Dansk Svømmeunion og håber, at alle vil tage rigtig godt imod ham.

Fra 11. februar kan du komme i kontakt med Jakob på e-mail: js@svoem.dk og mobil: 6168 7370.


 


Cookieindstillinger