0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Billetsalget åbnet til Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten

01-02-2013

Tilmeld dig allerede nu - der er gode penge at spare ved hurtig tilmelding.

Af: Nora Thomsen

Midt i den vinterkolde og mørke tid kan det føles godt at drømme sig hen mod sommerens sol og varme. En måde at gøre det på, er ved at tænke på august måneds store åbent vand-begivenhed Christiansborg Rundt, som sædvanen tro afholdes den sidste lørdag i august måned – således i år den 31. august.

Her kan man vælge enten at svømme den individuelle tur rundt om Christiansborg – en frisk distance på to kilometer – eller tage del i fire-mands stafetten ”Krüger Stafetten”, hvor de to kilometer er inddelt i fire bidder á cirka 500 meter.
Som noget nyt, er det allerede nu muligt at tilmelde sig begivenheden på Dansk Svømmeunions særlige åbent vand-hjemmeside www.openwater.dk


Køb allerede i dag din billet til dette års Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten. Arkivfoto fra 2012.
Foto: Michael Vienø.

Tilmeld dig allerede nu og spar penge
Som noget nyt, har Dansk Svømmeunion valgt at åbne for billetsalget allerede i dag, fredag, den 1. februar, hvilket er meget tidligere end hvad der hidtil har været tradition for.
Samtidig med, at der allerede nu er åbnet for billetsalget, har Dansk Svømmeunion valgt at tilbyde rabat ved hurtig tilmelding. Der er således penge at spare for de mange motionssvømmere, som allerede nu ved, at de gerne vil tage del i den unikke svømmebegivenhed i slutningen af sommeren.
 
Ottende gang at kanalerne fyldes med svømmere
Det er i år ottende gang at Dansk Svømmeunion arrangerer Christiansborg Rundt, mens det er tredje gang at også Krüger Stafetten er med på programmet.
Sidste år deltog 1103 svømmere i Christiansborg Rundt, mens Krüger Stafetten havde deltagelse af 33 hold.
Deltagerrekorden for den individuelle tur rundt om Christiansborg er på 1204, hvilket var det antal, der gennemførte svømmeturen på de to kilometer tilbage i 2010.
Hos Dansk Svømmeunion er det håbet, at der til sommer sættes ny deltagerrekord og det gerne med mange flere deltagere. Således kan der sagtens sendes op til 2.000 svømmere afsted i heats i løbet af lørdagen. 

Både Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten har start og mål i havnebassinet ud for Den sorte Diamant. Fra startpontonen i havnebassinet går turen mod Knippelsbro, forbi Børsen, Højbro Plads og Gammel Strand og slutter med opløb foran Den sorte Diamant.

For mere information om Christiansborg Rundt/Krüger Stafetten og tilmelding – se www.openwater.dk

Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten afholdes i samarbejde med TrygFonden Kystlivredning, Krüger, By & Havn, Det Kongelige Bibliotek-Den Sorte Diamant, Dansk Erhverv og Politiken (mediepartner).

For yderligere information om Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten 2013 kan, foruden nedenstående, også udviklingskonsulent Morten Hinnerup kontaktes på telefon: 4439 4468 / mobil: 2916 0903.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 


Cookieindstillinger