0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VKM, lørdag indledende: Flere danske svømmere videre til både semifinaler og finaler

15-12-2012

Endnu et spændende finaleafsnit i vente...

Af: Nora Thomsen

Der har ikke været meget tid til at fejre gårsdagens guldmedaljer for de danske damer ved VM på kortbane i Istanbul. Således har svømmerne allerede været i konkurrence igen her lørdag morgen og atter er det blevet til fine resultater.


I damernes indledende 4 x 100 m fri holdkap lykkedes det for den danske kvartet at svømme sig ind på en samlet tredjeplads – og dermed finaleplads - i den danske rekordtid: 3.35,98. Holdet forbedrer her den gamle rekordtid med ikke mindre end 8,40 sekunder.

Holdet bestod af:
Mie Ø. Nielsen, Aalborg: 53,66.
Pernille Blume, Sigma Swim Birkerød/Nice: 54,12.
Kelly Riber Rasmussen, Lyngby/NTC: 54,84.
Jeanette Ottesen, KVIK Kastrup/NTC: 53,36.

Et godkendt morgenløb, fortæller sportschef Mikkel von Seelen, der samtidig spår USA til at være de største kandidater til guldet i aftenens finale.

Jeanette Ottesen svømmede lørdag morgen indledende 50 m fri, hvor det blev til en samlet sjetteplads for danskeren i tiden 24,60. Et fint løb af svømmeren fra KVIK Kastrup/NTC, der således er sikkert med videre til aftenens semifinale på denne distance.

I damernes indledende 50 m rygsvømning blev 16-årige Mie Ø. Nielsen, Aalborg, noteret for tiden 27,36 og er dermed videre til aftenens semifinale som samlet nummer 11.

Og endelig havde vi også Daniel Skaaning, STT/VAT-CPH, i konkurrence lørdag morgen. Daniel svømmer indledende 100 m individuel medley i tiden 54,13 og slutter som nummer 13. Et fint løb af Daniel, som vi således får et gensyn med i aften, når semifinalen på denne distance afvikles.

Med i aftenens finaleafsnit skal vi heller ikke glemme, at Rikke Møller Pedersen, Frem Odense/NTC, er klar, når der er finale i 100 m brystsvømning. Dette løb er aftenens første løb. Her er den danske svømmer med som hurtigste deltager fra gårsdagens semifinaler. Således er der også her, som i damernes 4 x 100 m fri holdkap, lagt op til en virkelig spændende finale lørdag aften.

Finaleafsnittet begynder, som altid, klokken 18.00 dansk tid.  

Se alle resultater på www.omegatiming.com

Under VM på kortbane bedes al pressekontakt til holdet rettet til sportschef Mikkel von Seelen på mobil: 2920 6160.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 


Cookieindstillinger