0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Julemedaljer i Jönköbing til Dansk Udspring

09-12-2012

Årets sidste internationale stævne var iklædt masser af jul, ved Julklappshoppet i Jönköbing.

Af: Victor Valore

Det svenske stævne der de seneste år har været kendt som Ö-stadsmatch, har fra i år skiftet navn til Julklappshoppet og markerer således en fin juleafslutning. Samtidigt er stævnets omfang blevet udbygget så nu også gr. B og A springere kan være med.

 

Stævnet var besøgt af norske og danske udspringere sammen med udspringere fra en lang række svenske klubber. Da en række af springerne var gengangere fra sidste uges Nordiske Mesterskaber, så var konkurrenceniveauet lagt højt i årgangskonkurrencerne.

 

I begynderrækken blev der to medaljer til blot 8 årige Sigrid Ellehammer Andersen, som tog guld i 1 meter konkurrencen med 78.75 point og bronze i 3 meter konkurrencen for 61,20 point.

 

I årgangsgrupperne var Danmark alene repræsenteret i gr. D og det blev til hele 6 medaljer til de fire danske udspringere.

 

Guld til Laura Valore for 175,05 point på 3 meter vippen. Sølv til Maja Jartved for 150,75 point på 1 meter og bronze for 144,75 point på 3 meter. For drengenes vedkommende blev det sølv til Mads Videbæk for 164,55 point på 1 meter og bronze for 145,50 point på 3 meter. Samuel Boysen tog en bronze medalje for 148,05 point i  1 meter konkurrencen.

 

Med otte medaljer fra dette stævne kan Dansk Udspring nu gå på juleferie og lade på batterierne, så vi er klar til at vise vores format den 11.-13. januar når det går løs ved Pepsi Cup 2013 i Las Palmas.

 

 

For yderligere oplysning kontakt:

Nomi Mortensen, Eliteansvarlig - 20 93 97 39 eller nomi@odense-udspring.dk

Victor Valore, Sektionsleder - 25 37 69 14 eller victor.valore@gmail.com

Foto: Victore Valore


 


Cookieindstillinger