0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Bedste danske resultat ved NM i Udspring

03-12-2012

På tredjedagen satte Danmark sig på yderligere en guld og fastholdt således pladsen foran Sverige.

Af: Victore Valore

På sidste dag af de Nordiske Mesterskaber og Nordiske Junior Mesterskaber i udspring, afholdt i Turku, Finland, fortsatte det danske hold de gode takter ved at tage yderligere fire medaljer.

 

I drenge gr. B blev det for tredje gang et opgør imellem danske Martin Bang Christensen og Gustav Friislund Sundgaard mod finske Juho Junttila. Denne gang var skuepladsen 1 meter vippen og finske Junttila trak det længste strå med 363,10 point og henviste Martin til en sølvmedalje for 348,55 point og Gustav til bronze for 318,20 point.

 

Gr. C drenge blev for tredje gang domineret af Andreas Larsen, som indtog 3 meter vippen og tog guld for 358.85 point, efterfulgt af Daniel Nybro Sørensen som sikrede sølv med 303,25 point.

 

Totalt set kan Danmark se tilbage på det bedste danske NM / NJM i adskillige år, med i alt 15 medaljer delt på fem guld, otte sølv og to bronze, hvoraf tre sølv og en bronze er i seniorrækkerne.

 

I opgørelsen over medaljer lykkedes det således at slå et stort svensk hold, som samlet tog 22 medaljer, men kun fire af disse var guld. Således endte Danmark, til trods for det mindste hold, på tredjepladsen, efter Finlands 14 og Norges 8 guldmedaljer.

 

"Vi kan være stolte af det danske resultat, som fastholder den positive udvikling vi ser i Dansk Udspring! Det bliver spændende at følge vores springere i det kommende år og se hvordan gruppen udvikler sig" siger Nomi Mortensen, elite-ansvarlig for udspring i Dansk Svømmeunion.

 

For yderligere oplysning kontakt:

Nomi Mortensen, Eliteansvarlig - 20 93 97 39 eller nomi@odense-udspring.dk

Victor Valore, Sektionsleder - 25 37 69 14 eller victor.valore@gmail.com

Foto: Chris Rye og Victore Valore


 


Cookieindstillinger