0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Herning Svømmeklub debuterede som deltagere ved udsprings stævne

27-11-2012

To weekender i træk er det holdt udsprings stævner, en stævnerække fokuseret på udvikling. 

Af: Nomi Mortensen

Stævnerne holdes over hele landet og sidste weekend placeret midt i landet i Odense. Dette tiltrak deltager fra et stort geografisk område. Deltagerne kom således fra både Lyngby og Farum og den nystartede udspringsklub i Jyllinge på Sjælland og fra Jylland både AGF og endnu en nystartede klub med udspring, Herning. Selvfølgelig var der også deltagere fra den arrangørende klub, Frem i Odense.

 

Herning Svømmeklub deltog med én springer, Oliver, som sprang Trin 3, hvor han stillede op på både 1 meteren og 3 meteren. Oliver var den eneste fra Herning, som havde taget den lange tur fra Midtjylland til Odense denne november dag, men det lod han sig nu ikke mærke af. Han sprang det bedste, han havde lært, selv om det ikke er så meget endnu, da han kun har været til udspringstræning et par gange.

 

Da Olivers konkurrencer var slut, og han havde deltaget i medaljeoverrækkelsen, kunne man tro Oliver og hans forældre ville tage turen hjemad, men Oliver havde ikke fået nok. Hans træner havde sagt, at han måske kunne få lov at tage et spring fra 5 meteren når alle konkurrencerne var ovre. Den chance ville han ikke forspilde, og Oliver hoppede sit første spring fra 5 meteren. Måske kan du gætte, hvilken springer som den sidste forlod universitetssvømmehallen netop denne lørdag i november?    

 

Vi glæder os til at se mere til Oliver og hans klubkammerater i fremtiden!

 

For yderligere oplysning kontakt:

Nomi Mortensen,  20 93 97 39 eller nomi@odense-udspring.dk

Foto: Anette Rigelsen  


 


Cookieindstillinger