0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

På toppen i Sverige

23-11-2012

Danmark tog i weekenden medaljer ved de Svenske åbne mesterskaber for årgangssvømmere

Af: Sidsel Homann


Sverige blev et yndigt land, da Sofie Friis Christensen og Signe Kold Kristiansen stod på toppen af medaljeskamlen mens den danske national sang røg ud af højtalerne. Pigerne vandt guld i årgangsduet (for 13, 14, 15 år) foran svenskerne, den førende nordiske nation. 
De sidste par måneder har pigerne trænet hårdt på deres nye duet, så den kunne blive klar til de svenske åbnemesterskaber. Inden start var nervøsiteten stor, men den fik de overvundet og svømmede som gjaldt det livet. Stemningen var høj og publikum klappede og heppede. De hårde træninger gav pote. 

I solokonkurrencen lykkedes det Sofie Friis Christensen at få en bronze medalje og Signe Kold Kristiansen kom på en flot 6.  plads ud af 9.

Sofie Friis Christensen rejser fra Ebeltoft 2 gange om ugen for at træne i Silkeborg, og til Aarhus 1 gang om ugen. Signe Kold Kristiansen rejser fra Aalborg 1 gang hver anden uge for at træne i Silkeborg, ellers selvtræner hun i en svømmehal i Aalborg. Trods de hårde vilkår for træningen har pigerne forbedret sig kolossalt - det tegner godt for fremtidens Synkro i Silkeborg og Danmark. 
Sidsel Homann


 


Cookieindstillinger