0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nordea har nomineret to personer fra SvømmeDanmark til ”Gør det muligt-prisen”

19-11-2012

Du kan hjælpe de to personer videre!

Af: Nora Thomsen

I alt 19 personer er sluppet igennem det første nåleøje hos Nordea og er nu nominerede til at vinde årets ”Gør det muligt Pris”, hvortil der følger ikke mindre end 75.000 kroner.

Blandt de 19 nominerede er to personer fra ”vores” sport. Dem kan du nu hjælpe videre ved at ”synes godt om” på Nordeas Facebook-side. De 10 personer, der modtager flest ”synes godt om” inden den 27. november, går videre til en jury, som her vil udvælge tre personer, som vil blive inviteret til DR’s store Sports Galla Show i Herning den 5. januar.

Linket til Nordeas facebook-side: http://www.facebook.com/NordeaDanmark#!/NordeaDanmark/app_295772900536506

 

Præsentation af de to personer fra SvømmeDanmark


Karl-Emil Greve, Tommerup Svømmeklub
 Karl-Emil Greve, træner i Tommerup Svømmeklub, er den eneste fra Fyn der er nomineret til prisen 2012.

  

Initiativet kommer fra en vandpolospiller

Det var hjemme hos famillien i Verninge at 14 årige Christian Andersen fik ideen til at indstille Karl-Emil Greve.

”Vores familie så sidste år DR´s store Sports Galla show fra Herning.

Da vi kom til Nordeas ”Gør det muligt”-prisen, sagde Christian ”at den pris skulle Karl-Emil da ha’!
Familien indsendte en indstilling til Nordea og nu er Karl-Emil Greve altså blevet udpeget sammen med 21 andre kandidater af Nordea.
Ved en højtidelighed, hvor Karl-Emil Greve blev præsenteret for nomineringen, udtalte Christians mor, Hanne Larsen, følgende: ”Tak for dit fantastiske arbejde med vandpoloen, og sidst, men ikke mindst, det kæmpe engagement du ligger i træningen af vores børn og unge!”

 

Han har fortjent at vinde

Hanne Larsen har skrevet indstillingen til Nordea, som nu har nomineret vandpolotræneren til prisen. I indstillingen har hun blandt andet rost Karl-Emil Greve for de mange ugentlige træninger samt rost ham for de mange træningslejre, han arrangerer både for sine egne spillere, men også for resten af landets unge vandpolospillere. Karl-Emil Greve er også Ungdomslandsholdstræner og har lige høstet en guldmedalje og tre sølvmedaljer ved Danmarksmesterskaberne for unge vandpolospillere.

 

Sanne Skov, Gladsaxe SvømGladsaxe Svøm har indstillet Sanne Skov til Nordeas Gør det muligt pris 2012.

Engageret rollemodel
Sanne Skov er konsulent i Gladsaxe svømmeafdeling og har igennem de seneste 8 år ydet en stor indsats for at få styr på svømmeklubbens baby-, børne- og voksenhold. Med sit store engagement og inspirerende person, er hun en af hovedkræfterne i at sikre, at de knap 2000 medlemmer i Gladsaxe kommunes største idrætsforening, har en fantastisk oplevelse til deres svømmelektion uge efter uge – år efter år.

Sanne går forrest og viser vejen for sine trænere. Hun laver trænerkurser og sparrer løbende med sine trænere, så klubbens 36 faste trænere og hjælpetrænere er uddannet til at varetage jobbet på et fagligt højt niveau. Ved at fremstå som en engageret rollemodel, får hun det bedste frem i sine trænere og motiverer dem til at yde en ekstra indsats i klubben.


Aktiv på flere områder
Sanne er ligeledes konsulent i Gentofte svømmeafdeling, hvor hun for et år siden var med til at opstarte et projekt, hvor Gentofte Svømmeklub har overtaget undervisningen i skolesvømning i Gentofte Kommune. Sanne har bl.a. stået for rekruttering og undervisning af instruktører og har selv deltaget i at undervise de børn, som havde et særligt behov for vandtilvænning. Projektet har vist sig at være en kæmpe succes for alle parter.

Sanne Skov er aktiv indenfor flere områder i svømmeverdenen. I svømmeklubben Neptun i Roskilde nyder bl.a. babysvømmeholdene godt af Sannes undervisning.

Hun optræder ligeledes som instruktør for flere kurser indenfor Dansk Svømmeunion og står for undervisningen for handicappede.

Sanne yder en fantastisk og vigtig indsats på rigtig mange områder inden for svømningens verden. I løbet af årerne, er der rigtig mange, som har nydt godt af Sannes positive indstilling og engagement, klubber og disses trænere samt baby- og børnesvømmere såvel som voksensvømmere. Hun brænder, for det hun laver og med så mange bolde i luften, er det imponerende, at ildsjælen stadig brænder.


Stem på de to kandidater – Karl-Emil Greve og Sanne Skov – på Nordeas Facebook-side
Du kan hjælpe Karl-Emil Greve og Sanne Skov videre til den endelige konkurrence om den fornemme hæder, ved at gå ind på Nordeas Facebook-side og ”synes godt om” dem begge. Jo flere, der ”synes godt om”, jo større er chancerne for at nå helt til afgørelsen, som finder sted ved det store DR Sportsgalla Show i Herning den 5. januar.

Facebook-linket er: http://www.facebook.com/NordeaDanmark#!/NordeaDanmark/app_295772900536506
 
Stem inden den 27. november! 


 


Cookieindstillinger