0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømme ildsjæl indstillet til Nordea ’Gør det muligt’ pris 2012

15-11-2012

Sanne Skov er sluppet gennem det første nåleøje på vejen til prisen. Hjælp hende hele vejen.

Af: Nora Thomsen

Gladsaxe Svøm har indstillet Sanne Skov til Nordeas Gør det muligt pris 2012. Sanne er sammen med 19 andre kandidater udvalgt af Nordea til at blive publiceret på Facebook. Blandt de 10 kandidater, som modtager flest ’synes godt om’ – tilkendegivelser, udvælger en komité bestående af Steen Fladberg fra Sport One Danmark, roeren Eskild Ebbesen, Preben Staun fra Danmarks Idrætsforbund og DR's programchef Tine Bendix i alt tre finalister.

 

Det er muligt at gå ind på facebook og stemme på Sanne fra den 16.-29. november
Du finder siden her. De tre finalister vil blive inviteret med til DR's store gallashow Sport 2012 i Herning Messecenter lørdag den 5. januar 2013, hvor det bliver afsløret, hvem den endelige vinder er.

 

Engageret rollemodel
Sanne Skov er konsulent i Gladsaxe svømmeafdeling og har igennem de seneste 8 år ydet en stor indsats for at få styr på svømmeklubbens baby-, børne- og voksenhold. Med sit store engagement og inspirerende person, er hun en af hovedkræfterne i at sikre, at de knap 2000 medlemmer i Gladsaxe kommunes største idrætsforening, har en fantastisk oplevelse til deres svømmelektion uge efter uge – år efter år.

Sanne går forrest og viser vejen for sine trænere. Hun laver trænerkurser og sparrer løbende med sine trænere, så klubbens 36 faste trænere og hjælpetrænere er uddannet til at varetage jobbet på et fagligt højt niveau. Ved at fremstå som en engageret rollemodel, får hun det bedste frem i sine trænere og motiverer dem til at yde en ekstra indsats i klubben.
 

Aktiv på flere områder
Sanne er ligeledes konsulent i Gentofte svømmeafdeling, hvor hun for et år siden var med til at opstarte et projekt, hvor Gentofte Svømmeklub har overtaget undervisningen i skolesvømning i Gentofte Kommune. Sanne har bl.a. stået for rekruttering og undervisning af instruktører og har selv deltaget i at undervise de børn, som havde et særligt behov for vandtilvænning. Projektet har vist sig at være en kæmpe succes for alle parter.

Sanne Skov er aktiv indenfor flere områder i svømmeverdenen. I svømmeklubben Neptun i Roskilde nyder bl.a. babysvømmeholdene godt af Sannes undervisning.

Hun optræder ligeledes som instruktør for flere kurser indenfor Dansk Svømmeunion og står for undervisningen for handicappede.

Sanne yder en fantastisk og vigtig indsats på rigtig mange områder inden for svømningens verden. I løbet af årerne, er der rigtig mange, som har nydt godt af Sannes positive indstilling og engagement, klubber og disses trænere samt baby- og børnesvømmere såvel som voksensvømmere. Hun brænder, for det hun laver og med så mange bolde i luften, er det imponerende, at ildsjælen stadig brænder.
 

Dansk Svømmeunion håber, at hele SvømmeDanmark vil støtte op om Sanne og hendes kandidatur ved at trykke ’synes godt om’ på Nordeas facebook side.


 






Cookieindstillinger