0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Flot medalje-weekend i Stockholm

30-10-2012

Flot høst for de danske udspringerne fra Aquarapid i Stockholm

Af: Victore Valore

Da den første smule sne havde lagt sig over Stockholm torsdag aften, ankom 23 danske udspringere til det internationale stævne Aquarapid på Eriksdalsbadet. Udspringerne repræsenterede de danske klubber AGF Udspring, Frem Odense udspring og Lyngby Udsprings Klub af 2002.

 

Det blev en sejrsrig weekend for Danmark med ikke mindre end 19 pladser på præmieskamlen, fordelt på 13 atleter.

 

Med undtagelse af Gustav Friislund Sundgaard som ligger i stævnepause efter VJM, så var de resterende udtagede til Nordiske Mesterskaber opstillet for deres respektive klubber, hvilket gav medaljer til Andreas Sargent Larsen, Caroline Pedersen, Daniel Klein, Daniel Nybro Sørensen, Martin Bang Christensen og Sara Falkenberg.

 

Blandt de øvrige udspringere i brutto juniorlandsholdstruppen var der medaljer til Laura Valore, Maja Jartved, Oskar Klinksgaard Glenstup og Torsten Jakobsen.

 

De resterende danske medaljer blev taget af Mads Andersen og Malthe Houmann Thygesen samt Nicklas Kristensen som debuterede på masters niveau efter 7 års pause siden han stoppede som aktiv udspringer.

 

Udover de flotte resultater, så blev det desværre også et stævne præget af mindre skader. Andreas Larsen havde problemer med sine knæ ved ankomsten og kunne således ikke træne igennem op til konkurrencestart, mens både Daniel Nybro Sørensen og Martin Bang Christensen pådrog sig skader som gør at de må holde en kortere stævnepause.

 

Stævnet var en god manifestation af det nuværende niveau i Dansk Udspring, i konkurrence med udspringere fra Norge, Sverige, Finland, Letland og Rusland, samt en god optakt til den kommende week-end hvor det igen går løs på svensk grund, når der springes Diving Lund på et nyrenoveret Högevall springanlæg.

 

 

 

For yderligere information kontakt:
Victor Valore, sektionsleder - victor.valore@gmail.com

Foto: Victor Valore


 


Cookieindstillinger