0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Slagelse vandpolo spiller Euro Cup i Nice

17-10-2012

De danske mestre spiller om viderekvalifikation i Europa Cuppen

Af: Lars Hovmand-Lyster

Slagelse vandpolo drager torsdag morgen til Nice for at spille 2. runde i kvalifikationen til Euro Cup

 

Med en 3. plads i kvalifikationen til Champions Legue skal Slagelse spille i 2. runde om videre kvalifikation i Euro Cup den 18-21. oktober i Nice ved den franske middelhavskyst. Slagelse skal møde følgende hold nævnt i kamprækkefølge: Olympic Nice Natation, Dinamo Spartak Astrakhan, Szoknoki Dózsa og Bristol Central.

 

Udfordring mod professionelle hold

Selvom hverken  Nice Natation, Dinamo Spartak Astrakhan, Szoknoki Dózsa sluttede som nationale mestre sidste sæson, er det tre fuldtidsprofessionelle hold som træner to gange om dagen og spiller kampe næsten hver weekend hele sæsonen.

 

Selvom Slagelse møder velforberedt til denne turnering og er nødt til at træne på andre måder, hvor det er kvalitet og ikke kvantitet, vil det være en overraskelse hvis de kan tage point fra disse tre hold. 

 

Bristol Central er nok det hold som Slagelse har største chance mod, selvom briterne har haft gode forberedelser med den satsning som blev foretaget ifm. OL i London, hvor englænderne deltog som arrangør og sluttede sidst. Som en del af denne satsning er flere af briterne sendt ud i forskelle europæiske ligaer for at træne og spille.

Slagelse vandpolo 2012

Slagelse stiller med et blandet hold af erfarne spillere og helt unge spillere som først lige er rykket op på første holdet. Den mest erfarne er spillende træner Emil M. Hansen som har spillet 6 år i den franske liga.

 

Der ud over har Kjertan Lyster, Niklas Hassel og Esben M. Hansen spillet som professionel i europa. Kjertan startede sin udenlandskarriere hos en af modstanderne ungarske Szolnok.

 

Spillende målmandstræner Gergo Laszlo Adorjan har også været professionel  hjemme i Ungarn inden han flyttede til Slagelse.

 

Følg resultaterne på http://nice-waterpolo.com/?menu=competition&submenu=LENT_QUAL2&what=results

 

Fotograf Esben Sørensen

 

Kontakt eventuelt Cheftræner Ole Løgsted på 23460781 for yderligere oplysninger.


 


Cookieindstillinger