0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Synkro samling for mini-piger

07-10-2012

Træningslejer for de nyeste piger i dansk synkro


 

Hobro havde indbudt til en fælles synkro-lejr for de yngste piger. Her deltog ca. 40 piger fra Hobro, Thisted, Silkeborg og Odense i nogle helt fantastiske rammer. Lejren blev afholdt på Hadsund skole med tilhørende svømmehal, og en gruppe helt fantastiske hjælpere og trænere.

 

Ved ankomsten blev der spist medbragte madpakker og efterfølgende indkvartering, hvor hver svømmeklub havde deres eget lokale. Lejren startede med en præsentation af trænerne og en masse sjove sociale lege, hvor pigerne fik grinet sammen, og lært hinanden lidt at kende. Hver klub havde en træner eller to med, og i spidsen for dem stod Elisabeth Jauss – international synkro-dommer og træner for juniorlandsholdet. Herefter var der frugt og kage.

 

Eftermiddagen blev brugt på vandtræning. Pigerne blev inddelt i 4 hold alt efter niveau, og så startede der en spændende undervandstræning, forskellige skodninger og figurer på takter. Men mon ikke det allersjoveste var ”flødebolle-sejlads”. Pigerne skulle svømme med plader, hvorpå der blev balanceret med flødeboller. Alle nåede i mål med deres flødebolle, og hvorvidt de smagte af klor eller chokolade – de blev i al fald fortæret med stor lyst.

 

Der var nu en kort pause inden aftensmaden – en skøn pasta med kødsauce – og så var der igen vandtræning. En træning med løft og teknikker. Det var nogle gevaldig stolte piger, som på hvert deres hold fremviste flotte og endda ret svære løft. Selv ”træstammen” med de yngste piger blev vel udført.

 

Nogle trætte piger kom op fra vandet, og sikke en glæde, da de igen blev forkælet med aftenhygge: popcorn, vingummi, saltstængler, saft og kage. Nogle spillede lidt kort, andre pjattede rundt og nogle gik hurtigt til ro i deres soveposer med en god bog.

 

Kl. 7.30 næste morgen stod en indbydende buffet klar. Landtræningen startede allerede kl. 8.00 og bestod af Musikprogrammer, som pigerne selv skulle komme med kreative ideer til. Kort frugtpause og så i vandet, og afprøve deres forskellige musikprogrammer.

 

Frokost tid og en sidste vandtræning. Her viste både trænernes store arbejde og ikke mindst pigernes forskellige talenter, sig i et brag af ”opvisninger” for hinanden.

Det var en fantastisk træningsweekend. Både på det rent svømmefaglige, men også på det sociale plan. 1000 tak til Hobro synkro-klub for deres flotte initiativ. Vi glæder os alle sammen til vi mødes igen til stævnet den 24. november i Hobro.

 

Skrevet af Susanne Mikkelsen, Odense


 


Cookieindstillinger