0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Talentsamling i Odense

23-09-2012

I denne weekend har Udspringssektionen sammen med Frem Odense afholdt træningssamling for en række udspringstalenter.

Af: Kim Andersen (Sigrid fra LUKs far)

4 udspringere fra Farum, 4 fra Lyngby og 8 fra den lokale klub har i 2 dage boltret sig fra vipperne i Odense Universitetssømmehal.  3 dygtige trænere har sørget for en sjov, men også hård weekend for ungerne.

 

Fra sent fredag eftermiddag til søndag frokost har ungerne gennemført i alt 10 træningspas i svømmehallen.  Søndag morgen var udspringerne således de første til at indtage svømmehallen.  Fra kl. 7 blev søvnen skyllet ud med klorvandet. En enkelt forælder var dog mere til kaffe.

 

 Ved siden af træningen på vipperne i svømmehallen har springerne været en tur i gymnastikhallen. Her var der mulighed for at bruge trampoliner, springgrave og airtracks til at få øvet bl.a. basis opspringsteknikker. Specielt var springgravene populære hos børnene med både autoriserede 

og uautoriserede spring ned i gravenes ”pomfritter”.

 

Springerne har givet den fuld gas igennem 10 træningspas af 50 min og 2 gymnastikpas af 45 min. fra fredag eftermiddag og frem til søndag middag.

 

Mellem den hårde træning har ungerne hygget sig med hinanden. Der er blevet fortalt mange historier, spillet rundbold og selv et stykke kage er der blevet plads til. Det er 16 glade og trætte børn som takker af for en rigtig dejlig weekend.


 


Cookieindstillinger