0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Elitechef Lars Sørensen klar til ny post som klubdirektør

24-07-2012

Per 1. oktober bliver Lars Sørensen klubdirektør i Hovedstadens Svømmeklub. 


Når Lars Sørensen returnerer fra OL, er der kun kort tid til unionens elitechef fratræder sin stilling og begiver sig videre til nye udfordringer.
Det bliver dog stadig udfordringer, der lugter af klor, idet elitechefen fra 1. oktober bliver klubdirektør i Hovedstadens Svømmeklub - en nylig fusion mellem GI40Hermes og Svømmeklubben København.

Formand for Hovedstadens Svømmeklub, Allan Nyhus, udtaler i en pressemeddelelse om ansættelsen: - Med Lars ved roret, er vi overbeviste om, at vi kan indfri vores målsætning om at blive en af Danmarks toneangivende svømmeklubber. En klub der opfostrer landets bedste svømmere. Og en klub der tilbyder høj som lav, ung som gammel, sublim svømmeundervisning og vandidræt på højeste niveau. 

Af samme pressemeddelelse fremgår også følgende udtalelse fra Lars Sørensen: - Det har været helt centralt for mig i samtalerne med Hovedstadens Svømmeklub, at de er meget udviklingsorienterede, og at den nye klub allerede har etableret en organisation der arbejder positivt og professionelt.


Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, får fortsat klorvandet som arbejdsplads.
Foto fra pressemeddelelse udsendt af Hovedstadens Svømmeklub.

Dansk Svømmeunions elitechef, som har været ansat i Dansk Svømmeunion siden 2003, kommer i den nye stilling til at varetage den daglige ledelse af svømmeklubben. Han skal stå for implementering af klubbens udviklingsplan og skal arbejde for at sikre klubbens elite- og breddeafdelinger optimale vilkår.


Fra Dansk Svømmeunion skal lyde et stort tillykke til Lars Sørensen med det fremtidige job. 


 


Cookieindstillinger