0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mie Ø. Nielsen hædret med "Aktives æresbevisning" under DM i Esbjerg

13-07-2012

Prisen blev givet til Aalborg-svømmeren for et flot holdkap-resultat ved EKM i december.


I forbindelse med DM i Esbjerg fredag aften blev Aalborg-svømmeren Mie Østergaard Nielsen tildelt Dansk Svømmeunions pris – Aktives Æresbevisning – en pris, som hidtil kun er overgået 16 svømmere.

For at komme i betragtning til æresbevisningen skal nogle helt klare krav være opfyldte. Man skal have opnået helt ekstraordinære flotte resultater i forbindelse med et EM, VM eller OL.

Og her kommer Mie nu med på den fornemme liste af svømmere. Det gør hun på grund af den flotte guldmedalje og dermed Europamesterskabet på kortbane, som Mie, sammen med Pernille Blume, Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen sikrede sig i 4 x 50 holdmedley sidste år i december i Polen.

 

De tre holdkammerater har ved tidligere lejlighed modtaget æresbevisningen, men i dag, fredag, blev det altså Mies tur til at blive skrevet ind i det eksklusive selskab.

 

Det var Dansk Svømmeunions formand, Kjeld Egebo Larsen, der stod for overrækkelsen af prisen til hele svømmehallens store applaus. Og det var da også en rigtig glad Mie, der måtte stå frem i spotlysets skær og blive hædret med smukke ord, en glasvase samt et diplom.

 

Dansk Svømmeunions formand, Kjeld Egebo Larsen, sammen med Mie Ø. Nielsen,

der forud for fredagens finale-afsnit ved DM i Esbjerg, modtog "Aktives æresbevisning".
Beklager den dårlige billedekvalitet.

 

Nedenfor fremgår oversigten over tidligere modtagere af Aktives æresbevisning. Her vil den skarpe læser hurtigt fange, at Mies far, Benny Nielsen, også figurerer på oversigten. 

 

Tidligere modtagere af Aktives æresbevisning:

Mette Jacobsen, Susanne Nielsson, Lars Sørensen, Benny Nielsen, Louise Ørnstedt, Berit Puggaard, Jacob Carstensen, Jakob Andkjær, Gitta (Jensen) Wolf, Sophia Skou, Eva Mortensen, Annette Poulsen, Lotte Friis, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og Pernille Blume.


 


Cookieindstillinger