0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions æresbevis overrakt Åge Jakobsen forud for fredagens DM-finaler

13-07-2012

En vaskeægte ildsjæl fra Kvik Kastrup kom i spotlys under DM.


Forud for fredagens finaleafsnit af DM på langbane i Esbjerg overrakte Dansk Svømmeunions formand, Kjeld Egebo Larsen, én af Dansk Svømmeunions mest fornemme priser til en ildsjæl af de helt særlige.

Æresbeviset udgør den højst opnåelige udmærkelse indenfor svømmesporten i Dansk Svømmeunion, og kan tildeles personer, som har ydet en helt særlig indsats for svømmesporten. Og en sådan havde Dansk Svømmeunion fået øje på i SvømmeDanmark.

 

Personen, der var tale om, er Åge Jakobsen, som for ganske nylig blev hyldet i Svømmeklubben KVIK Kastrup i anledning af sit 40 årige trænerjubilæum.

 

I formandens tale blev flere af Åges imponerende bedrifter fremhævet. Her lød det blandt andet: - Du har siden 1971 bestridt stort set alle trænerposterne i KVIK. Du har altid haft et tæt samarbejde med klubbens skiftende cheftrænere gennem tiderne, og har haft stor andel i de flotte resultater som KVIK Kastrup altid har stået for – tænk eksempelvis bare på en svømmer som Berit Puggaard, som du har været med til at forme. Du har uden tvivl en meget stor aktie i hele KVIKs eliteudvikling, og må vel nærmest betegnes som en institution i KVIK, lød det blandt andet i talen.

 

Der er bestemt tale om en fornem indsats til gavn og glæde for en konkret klub specifikt og samtidig for dansk svømning bredt. Derfor var det med stolthed, at Dansk Svømmeunions formand, Kjeld Egebo Larsen, overrakte æresbeviset, i form af et årskrus, diplom og blomster, til Åge Jakobsen.

 


Kjeld Egebo Larsen (t.v.), formand for Dansk Svømmeunion, side om side

med Åge Jakobsen i Svømmestadion Danmark fredag aften.
Beklager den dårlige billedekvalitet.


 


Cookieindstillinger