0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Bestyrelsens funktionsfordeling og projekter

09-07-2012

Hvilke bestyrelsesmedlemmer er tilknyttet Dansk Svømmeunions forskellige fagområder? Det kan du læse her.


Formand Kjeld Egebo Larsen er ansvarlig for relationer til Danmarks Idræts-Forbund (DIF), Nordisk Svømme Forbund, Det Europæiske og Internationale Svømme Forbund. Herudover er han i styregruppen for eliteafdelingen. 

 

Susanne Glasius er fortsat næstformand og dermed ansvarlig for styregruppen i Kystlivredningsafdelingen. Susanne er medansvarlig for DIF relationer samt andre nationale fora. Vores næstformand er endvidere stadig bindeleddet mellem livredningssektionen og bestyrelsen.  

 

Medlem af bestyrelsen, Lars Warm, er fortsat leder af bestyrelsens facilitetsudvalg. Endvidere er Lars fast kontakt til vandpolosektionen, breddesektionen og kursusafdelingen.

 

Medlem af bestyrelsen, Dorthe Rigéter medlem af bestyrelsens facilitetsudvalg. Sammen med Anders Jensen er hun ansvarlig for det tværgående samarbejde mellem afdelinger, sektioner og administrationen i ”Det Tværgående Forum” samt Nytårskuren, der afholdes hvert år i januar. Herudover er Dorthe bindeleddet mellem synkrosektionen og bestyrelsen.   

 

Medlem af bestyrelsen, Jes Gydesener bestyrelsens repræsentant i svømmesektionen og styregruppen for eliteafdelingen. Derudover sidder Jes som leder af bestyrelsens arbejdsgruppe, der er ansvarlig for implementering af Svømmeplan 2016.  

 

Medlem af bestyrelsen, Danielle Kellerer bestyrelsens kontaktperson i Den Danske Svømmeofficials uddannelse, samt bestyrelsens åbent vand ansvarlig. Endvidere er Danielle ansvarlig for regel-teknisk komité, der efter internationale regelændringer indenfor de forskellige discipliner udarbejder danske oversættelser. Danielle er også medansvarlig for DIF relationer og kursusafdelingen.

 

Økonomiansvarlige LarsJørgensener, udover at være ansvarlig for unionens økonomi, også ansvarlig for Fællesfonden og Livredningsfondens regnskaber. Som økonomiansvarlig er Lars også bestyrelsens kontaktperson for teknik- og materiel afdelingen. Endvidere er Lars også medansvarlig for DIF relationer.  

 

Nyvalgt medlem af bestyrelsen, Anders Jensen kommer til at beskæftige sig med en del af bestyrelsens udviklingsprojekter: livredningsstrategi, frivillighedsstrategi og en arbejdsgruppe, der skal arbejde med udvikling af nye medlemsformer af Dansk Svømmeunion. Anders Jensen er endvidere bestyrelsens repræsentant i udspringssektionen.

 

Udviklingsprojekter på bestyrelsens bord i 2012 og 2013

Alle nedenstående opgaver har en eller flere bestyrelsesmedlemmer tilknyttet.Pia Holmener administrativ ansvarlig for alle bestyrelsens projekter.

  • Revision af facilitetsstrategien
  • Fortsat megen fokus på udviklingsprojektet: Det forpligtende samarbejde med DIF.
  • Konkretisere og implementere det nye politiske program
  • Færdiggøre arbejdet med politik for de sportslige sektioner
  • Konkretisere og implementere Svømmeplan 2016, herunder fusionen mellem eliteafdelingen og svømmesektionen
  • Tage stilling til oplæg vedrørende åbent vands udvikling (sportslig, organisatorisk og eventmæssigt)
  • Arbejde med at udvikle et oplæg til et koncept for nye medlemsformer i Dansk Svømmeunion
  • Arbejde med en reorganisering af organisationen – administrativt og politisk
  • Påbegynde arbejdet med at udarbejde en frivillighedsstrategi

 

Nærmere information om ovenstående kan fås ved henvendelse til Pia Holmen.


 


Cookieindstillinger