0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Skal din klub være medlem af eliteklubnetværket?

09-07-2012

Læs her om netværkets indhold, samt mulighed for tilmelding


 

Skal din klub være medlem af eliteklub netværket?

 

Dansk Svømmeunion har nu siden sommeren 2010 haft et eliteklub leder netværk.

 

Eliteklub ledernetværket er et tilbud om at møde ligestillede klubledere og, med gensidig information og sparring, få inspiration til konkurrencesvømningen i din klub.

 

Vi mødes tre gange om året, og medlemsklubberne skiftes til at være vært. Vores møder går på skift imellem klubberne, og det er tanken, at vi minimum, en gang om året har en ekstern foredragsholder. Hvert møde har et oplæg fra værtsklubben og en repræsentant fra Dansk Svømmeunion.

 

Historisk set har netværket beskæftiget sig med blandt andet: Svømmeplan 2016, Elite+ certificeringsprocessen, lønstatistikker, samarbejdsrelationer mellem aktive, trænere og klubber samt organisatorisk og sportslig udvikling. Desuden fungerer netværket som et hørings- og rådgivningsorgan, hvor der kan kommes med input til Dansk Svømmeunions bestyrelse, sportschefen og styregruppen med Team Danmark.

 

Bestyrelsen har i juni måned besluttet, at det skal være et permanent og et åbent netværk for klubledere, hvis klubber opfylder kriterierne for deltagelse i netværket.

 

Har du lyst til at få indflydelse og gode muligheder for professionel sparring omkring din klub? Se nærmere om eliteklubnetværkets rammer, kriterier for optagelse og retningslinjer her: rammen for eliteklubnetværket

 

Se nærmere om klubudviklingsmatrix her: klubudviklingsmatrix

 

Nærmere information og tilmelding sker ved henvendelse til Pia Holmen på ph@svoem.dk.

 

Deadline for tilmelding til den kommende sæson er tirsdag den 7. august, men man kan i øvrigt altid søge optagelse ved henvendelse til Pia Holmen.

 

Første møde for den kommende sæson er 1. september i Odense fra kl. 10 til 16. Vel mødt.


 


Cookieindstillinger