0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ansøg om en klubpakke

03-07-2012

Du kan nu søge midler til livredningsudstyr til din klub.


Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning udbyder i 2012 50.000 kr. til medlemsklubber i Dansk Svømmeunion til indkøb af livredningsudstyr.

Hver klub kan maksimalt ansøge om 10.000 kr.

Midlerne er tiltænkt svømme- og livredningsklubber, som arbejder med livredningsaktiviteter på etablerede hold i klubben. Livredningsaktiviteterne kan blandt andet være i form af bjærgeøvelser og generelle livredningsfærdigheder i vand (indendørs og udendørs), livreddende førstehjælp på land og decideret konkurrencelivredningstræning.

Der er blandt andet mulighed for at søge om midler til et førstehjælpskursus, til svømmefødder, maske og snorkel, våddragter og førstehjælpsdukker.

Arbejder din klub med ovenstående aktiviteter, eller har I mod på at gøre det inden for den nærmeste fremtid, kan du læse mere om tilbuddet og ansøge om klubpakken her: http://www.svoem.org/Discipliner/Livredning/Ansoeg-om-klubpakke/ 

 

For yderligere spørgsmål til klubpakken, kan du rette henvendelse til udviklingskonsulent Caroline Kleemann på mail: ck@svoem.dk eller på telefon 29160423.


 


Cookieindstillinger