0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Gratis svømmeundervisning

15-06-2012

Undervisning på Fisketorvet hver tirsdag kl.17.-18.30 i ugerne 26-34.


I et samarbejde med Team bade udbyder Dansk Svømmeunion igen i år gratis svømmeundervisning i havnebadet på Fisketorvet i København.

Der vil være undervisning i ugerne 26-34 hver tirsdag kl.17.00-18.30. Første undervisningsgang er tirsdag den 19. juni.

 

Undervisningen er for dig, som gerne vil være bedre til at svømme crawl og som ønsker at komme i form og blive skarp til deltagelse i et eller flere af Dansk Svømmeunions åbent vand arrangementer henover sommeren.
Det største åbent vand arrangement under Dansk Svømmeunion er Christiansborg Rundt, hvor deltagerne svømmer 2 km. i kanalerne rundt om Christiansborg i indre København. De seneste år har deltagerantallet været over de 1000, og håbet er, at endnu flere har mod på at deltage i år.
 

Der er ingen aldersbegrænsning for undervisningen, og intet krav til, at du tidligere har dyrket svømning som motionsform. Det er dog en god forudsætning for deltagelse på holdet, at du som minimum kan svømme 200 meter kontinuerligt.


Instruktøren på holdet er tidligere elitesvømmer og kystlivredder med egen erfaring i åbent vand svømning. Han vil vejlede dig i blandt andet crawl teknik, svømning i åbent vand og udarbejde svømmeprogrammer, som udfordrer alle niveauer.

 

Vi glæder os til at se dig på Fisketorvet!

 

Praktisk info:

Udstyr: Det vil være muligt at låne en våddragt, men da der er et begrænset antal, anbefales det at medbringe sin egen våddragt. Det anbefales desuden at medbringe et par svømmebriller.
Du vil få udleveret en badehætte første gang, du møder op til undervisning.
Mødested: ved livreddertårnet på havnebadet.
Kontaktperson: Caroline Kleemann, Dansk Svømmeunion, tlf: 2916 0423, mail: ck@svoem.dk eller Jacob Schrøder, Team Bade, tlf: 26776234
Team bade's hjemmeside:

 


 






Cookieindstillinger