0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

En ny hjemmeside har set dagens lys

18-06-2012

Endelig kan vi byde velkommen til hjemmesiden SvømmeSport på www.svoem.dk


SvømmeSport, som ejes af Dansk Svømmeunion, er nu at finde på www.svoem.dk

Fokus på elitesvømning, åbent vand-svømning og konkurrencelivredning
Sitet, som på sigt skal drives kommercielt, sætter fokus på tre overordnede områder indenfor svømning: elitesvømning, åbent vand-svømning og konkurrencelivredning.

Til at løfte nyhedsformidlingen, som også kan være i form af videointerviews, er ansat to studentermedarbejdere - Tine Jespersen og Sebastian Storm.
Tine og Sebastian kan kontaktes på e-mail: journalister@svoem.dk

 

Den nye hjemmeside er ikke helt køreklar på alle områder. Således mangler der i skrivende stund indhold under det, der betegnes "Fansider" samt Webshoppen. Der arbejdes på højtryk med at få disse dele på plads.

Formidling af nyheder i skrift og på video
Det, der skal udgøre det bærende element på SvømmeSport - svoem.dk - er nyhedsformidling. Det være sig både i form af nyheder, som er produceret af diverse medier og hjemmesider samt i form af egenproducerede tekster og videoproduktion. Tine og Sebastian holder således øje med aktuelle begivenheder og vil sætte fokus på disse på forskellig vis.

SvømmeSport tilbyder også at sende dig udvalgte nyheder og videoklip fra hjemmesiden via et nyhedsbrev
Med et stort forbehold for de to områder (Fansider og shoppen) som desværre ikke endnu kan åbnes på sitet, håber vi, at du vil kunne lide den nye hjemmeside. Den er tænkt som et friskt tilbud til dig, der gerne vil følge med indenfor ovennævnte områder i det daglige. Har du ikke mulighed for at følge aktivt med på hjemmesiden, tilbyder SvømmeSport også at udsende et nyhedsbrev til din e-mail løbende. Her vil udvalgte nyheder og videoklip fra sitet blive samlet og sendt til alle interesserede, som derved får et hurtigt overblik over den seneste tids nyheder. Tilmelding til nyhedsbrevet sker via hjemmesiden.

Kommentarer er altid velkomne

Vi vil altid gerne gøre tingene bedre og lytte til tip og gode idéer. Derfor, hold dig ikke tilbage, hvis du har kommentarer til sitet - både ris, ros og andet.

Send dine kommentarer til Nora Thomsen på nt@svoem.dk

 

Velkommen til SvømmeSport på www.svoem.dk 


 


 


Cookieindstillinger