0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

En million samlekort med OL-atleterne

13-06-2012

Start din samling af OL-atleter allerede i dag. Læs mere om de nye kort her.


 

DR, Team Danmark, Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion har netop udgivet en OL-samlemappe og OL-samlekort med billeder og informationer om atleterne i den danske OL-bruttotrup.

 

I første omgang er der trykt en million samlekort, og for hver solgt kortpakke går der en krone til at gøre unge OL-talenter endnu bedre, så de forhåbentlig er klar til at kæmpe for guld til Danmark ved OL i Brasilien i 2016.

 

Olympisk konsulent Morten Schram Rodtwitt fra Danmarks Idræts-Forbund forklarer, at en af ideerne med at lave OL-samlekortene er et ønske om at udbrede interessen for de danske OL-atleter til mere end de godt to uger, som OL varer.

”Målet med samlekortene er blandt andet at nå ud til målgrupper, der ellers har været svære at nå med OL-budskabet – for eksempel børnene. Danmark har en lang række verdensklasseatleter, som vi er rigtig stolte af, og som er forbilleder for de tusindevis af børn og unge, der dyrker idræt i vores klubber og foreninger.  Med OL-kortene vil vi profilere OL-holdet - hele Danmarks landshold,” siger han.

 

Per Boldt Jørgensen, chefkonsulent i Team Danmark og OL-sportschef, betegner OL-samlekortene som et vigtigt bidrag.

”Vi har en ambition om, at danskerne skal kende de danske OL-atleter, når de træder ind på det olympiske stadion den 27. juli 2012. Hvis børn og unge skal på fornavn med vores mange stjerner, er det vigtigt, at vi skaber nogle nye produkter, som er interessante, relevante og kan skabe glæde – og det gør de nye samlekort,” siger Per Boldt Jørgensen.

 

Kortene kan købes i Bilka, Føtex, Legekæden, Buddy Legetøj, boghandlere og de to grænsehandel-kæder Fleggaard og Kalle.  Samlekortene sælges i poser med fem kort for 15 kroner. Og for den pris får man endda også en OL-tatovering, der ikke kan købes andre steder.

 

På billedet ses 10 forskellige samlekort, blandt andet Lotte Friis og Jeanette Ottesen, samt de eksklusive OL-tatoveringer. Start din samling i dag, og vær’ helt klar til sommerens OL.


 


Cookieindstillinger