0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Slagelse er Danmarksmestre i vandpolo 2012

10-06-2012

Med en sejr på 19-10 over GI40Hermes vinder klubben fra Slagelse mesterskabet for første gang i historien.


For første gang i klubbens historie vinder Slagelse det danske mesterskab for herrer med en sejr på 19 - 10 over GI40Hermes.

Med periodevcifrene (6-2, 4-4, 6-2, 3-2) var der tæt løb i starten af kampen. De rutinerede spillere fra GI40Hermes fulgte fint med det forholdsvis unge mandskab fra Slagelse til og med 2. periode. Derefter viste Slagelse at fysik, kondition og en bred bænk gør forskellen i en hård DM-finale. Da trejde periode var overstået førte Slagelse med 8 mål og trods gode indsatser fra bl.a. GI40 Hermes spilleren Claus Eskelund fra 2-meteren og flere flotte langskud - var sejren ikke i fare og kampen sluttede fortjent med guld til Slagelse.

 

Nedenfor dejlige fotos under og efter DM-finalen. Fotograf: Søren Arildsen.

   

 

   

 

  

Foto til højre: Slagelses viceborgmester, Sten Knuth, overrækker guldmedaljerne.


FREM vinder bronche
FREM vandt bronchekampen over Lystrup med cifrene 15 - 5. Lystrup fulgte godt med i de to første perioder og kunne gå til pause med stillingen 6-3 i FREMs favør. I starten af tredje periode fik FREM dog scoret fire hurtige mål, hvilket reelt lukker kampen. Lystrup kæmpede bravt hele kampen, men de sidste mange års guldvindere fra FREM formåede at hive en sikker sejr hjem.
 

I showkampen sikrede Damelandsholdet sig en sejr
Damelandsholdet i vandpolo vandt sikkert over Ishockey sølvvinderne fra Odense Buldogs med 12-9 i vandpoloshowkamp, fungerede som opvarmning til herre-finalerne.