0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM i vandpolo for herrer afgøres i weekenden

06-06-2012

Mesterskaberne krydres med enestående showkamp mellem damelandsholdet i vandpolo og herre DM-sølvvinderne i ishockey.


Lørdag, den 9. juni spilles herrernes DM-finale i vandpolo i Odense Universitets svømmehal. Her afgøres samtidig kampen om tredje-/fjerdepladserne.

DM-finalen står mellem holdene fra Slagelse og GI40Hermes (Frederiksberg). Det bliver dermed en fight mellem de unge og ambitiøse spillere fra Slagelse og det rutinerede og fysisk stærke hold fra GI40Hermes.
Første finalekamp, som blev spillet den 2. maj endte med sejr til Slagelse med pointcifrene (3-3), (4-2), (5-1), (5-3) – slutstilling: 17-9.
Vinder Slagelse på lørdag, er Slagelse således danske mestre 2012. Skulle derimod GI40Hermes ske at trække det længste strå på lørdag, må holdene ud i en tredje og afgørende finale, der i så fald vil blive spillet søndag samme sted klokken 14.30.

Odense-klubben Frem har indtil 2012 været dansk mester ikke mindre end 25 gange. I år må klubben imidlertid noget overraskende ”nøjes” med kampen om bronzemedaljerne. Her udgøres modstanderen af holdet fra Lystrup, som uden tvivl vil gøre alt for ikke at skulle returnere til det jyske med den altid lidt ærgerlige fjerdeplads.
Både kampen om guld- og sølvmedaljer samt fordelingen af tredje-/fjerdepladserne bliver uden tvivl topunderholdning for enhver, der nyder at se vandpolo, når det er bedst.

Showkamp mellem Danmarks damelandshold i vandpolo og Odense Ishockey Klub
Som optakt til DM-finalen udfordrer Danmarks damelandshold i vandpolo herre DM-sølvvinderne i ishockey fra Odense ishockey Klub (OIK) i en vandpolokamp.
Damelandsholdet har senest opnået sølv ved de Nordiske Mesterskaber. Således står de to sølvvindende hold klar til at kæmpe for en sæson-afsluttende ”guld” sejr.
En sjov og anderledes kamp i underholdningens tegn, som dog uden tvivl vil byde på stålsat vilje om sejr hos begge hold. Gå ikke glip af denne unikke kamp.

Program
Klokken 13.00: Bronzekamp mellem Odense Frem – Lystrup
Klokken 14.15: Showkamp mellem Danmarks damelandshold i vandpolo – OIK
Klokken 15.30: DM-finale mellem Slagelse – GI40Hermes (anden finalekamp)

Kontaktperson:
For yderligere information kan leder af Dansk Svømmeunions Vandpolosektion, Søren Dietz, kontaktes på mobil: 3075 6768.

Der er gratis adgang til Odense Universitets Svømmehal, når ovennævnte kampe spilles.

 


 


Cookieindstillinger