0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Flotte resultater for danske udspringere ved svensk stævne

06-06-2012

Blandt i alt 12 medaljer til Danmark blev det til fire af guld.


 

I den forgangne weekend deltog de danske klubber Frem Odense udspring og Lyngby Udsprings Klub ved TYR Diving Cup i Jönköbing. Stævnet var den sidste mulighed for at pudse formen af inden den kommende weekends Danske Vippe Mesterskaber og Danske Årgangs Vippe Mesterskaber.

 

Ud af de totalt 20 danske springere, skal de 11 deltage i weekendens Danske Mesterskaber.

 

I årgangs konkurrencerne vandt Oskar K. Glenstrup guld i C drenge 3 meter og Katrine Brandt Nielsen ligeledes guld i D piger 3 meter. Maja Houlby Jartved tog sølvet i D piger 1 meter, mens Simon Mølgaard tog bronzemedaljer på både 1 og 3 meter i A drenge konkurrencerne.

Oskar K. Glenstrup med funklende guld om halsen. 


Ved TYR Diving springes der også juniorrækker og i disse blev der taget guld-medaljer af Sigrid Ellehammer og Jonas Skou Bornebusch, mens Therese Leitner Larsen og Mads Videbæk tog sølvmedaljer.

 

En fin indsats af dansk udspring, med samlet 12 medaljer og specielt i pigernes gruppe D viser resultatet, at vi kan se frem til en spændende konkurrence den kommende weekend i Farum.

 

For yderligere information, kontakt leder af Udspringssektionen, Victor Valore, på mobil: 2537 6914 eller på e-mail: victor.valore@gmail.com


 


Cookieindstillinger