0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Magnus Westermann er lettet over EJM-kvalifikation

05-06-2012

Det var en forløsning for den unge svømmer der var indblandet i et trafikuheld sidste år.


 

Magnus Westermann kvalificerede sig ved Danish Open tidligere på året til sommerens Europæiske Juniormesterskaber (EJM) i Antwerpen, Belgien. Med tiden 51.68 i 100 fri var han langt under kravet på 52.12.

 

Magnus fra Herlev Svømmeklub blev sidste år, kun en uge før Ungdoms OL (EYOF), påkørt af en bil, hvilket medførte et brækket skinneben og derfor ingen deltagelse ved stævnet. Ulykken har haft stor betydning for Magnus’ præstationer det sidste år. Udover det hårde arbejde der ligger i at kæmpe sig tilbage efter en skade, fik den unge svømmer problemer med smerter i ryggen tidligere på sæsonen. Målsætningen om deltagelse ved EJM ´12 har været dét, der i en ellers hård sæson, har været afgørende for, at Magnus har kunnet holde kampgejsten oppe. Forløbet har dog fyldt meget i hans tanker og skabt tvivl om mulighederne for at kvalificere sig til EJM. Herlev-svømmeren var derfor meget lettet over kvalifikationen ved Danish Open.

 

Op mod Danish Open havde Magnus primært fokuseret på eksplosiv træning, for at øge svømmehastigheden. Dette kostede lidt på udholdenheden hvilket, sammen med at bibeholde topfarten i svømningen, har været et af fokuspunkterne siden marts måned.

 

Såfremt træningen og den øvrige forberedelse til sommerens EJM forløber som planlagt, er Herlev-svømmeren ikke bange for at sætte høje mål. Fokus er rettet mod den danske juniorrekord i 50 og 100 fri.


 


Cookieindstillinger