0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Morten Klarskov: USC er det vigtigste skridt i min svømmekarriere

24-05-2012

Morten Klarskov tager til USA til august for at kombinere studier og svømning.


 

Morten skal, efter sin studentereksamen ved Falkonergårds Gymnasium i næste måned, svømme for University of Southern California (USC Trojans) under træner Dave Salo, og håber at kunne hjælpe holdet i kampen om NCAA-mesterskabet i de kommende sæsoner. Nogle af verdens bedste brystsvømmere, som Kosuke Kitajima og Eric Shanteau, træner til dagligt hos USC, hvilket Morten ser meget frem til at være en del af.

 

Klarskov har været meget glad for sin tid i VAT Copenhagen, hvor han har gennemgået en stor udvikling. På den lange bane er uddannelsen dog vigtigere, hvorfor han er sikker på, at college-systemet i USA er det bedste for ham: - Det er klart, at der ikke findes de samme 'trygge rammer' som herhjemme. Alligevel ser jeg det som den klart bedste måde, at få det hele til at gå op i en højere enhed på. For mig er det et nødvendigt spring at tage. Det er simpelthen bare lettere dér. Hos USC har de gode traditioner for et højt niveau – både akademisk og sportsligt, fortæller Morten Klarskov.

 

Morten skal svømme hos USC i fire år, og håber at det sportslige kulminerer i slutningen af opholdet: - Mit mål lige nu er en individuel kvalifikation til OL i Rio, 2016. 

Svoem.org ønsker Morten Klarskov held og lykke til sommerens eksaminer og et godt og udbytterigt ophold i USA.


 


Cookieindstillinger