0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny sektionsleder i udspringssektionen

09-05-2012


Victor Valore - en kort introduktion

 
I forbindelse med mit valg til udspringsleder under Dansk Svømmeunion, vil jeg benytte lejligheden til kort at introducere mig selv og min baggrund.
Mit navn er Victor Valore, jeg er 41 år gammel og bosiddende i København med hustru og to piger på hhv. 14 og 10 år.
Jeg har en faglig baggrund med 23 år indenfor den danske IT branche, de sidste 15 år i internationale miljøer, hvor jeg har arbejdet med projekt-, personale-,
økonomi- og forretningsledelse. Jeg er aktuelt ansat i softwarevirksomheden SimCorp, som udvikler software til nogle af verdens største banker. Jeg arbejder som Domain Manager, med ansvar for at skrive strategier for vores udviklingsaktiviteter, hvilket gør at jeg rejser meget for at mødes med mine kunder og tale ved konferencer.
 
Jeg har altid været aktiv i frivillig sammenhæng, aktuelt er jeg holdleder ved Orange Scene på Roskilde Festivalen, aktiv forfatter på internetleksikonet Wikipedia, samt sidder i skolekredsen for Skolerne i Oure – Sport & Performance.
 
Jeg har været involveret i dansk udspring siden slutningen af 1990’erne, hvor jeg startede som voksenspringer i Lyngby Svømmeklub, hvilket førte til min første idrætslederpost som bestyrelsesmedlem for udspring i klubben. Siden 2006 har min ældste datter været i sporten, hun springer forsat på
breddehold, mens min yngste datter, der startede i 2009, springer på konkurrencehold.
 
Jeg har siden april 2010 siddet i bestyrelsen for Lyngby Udsprings Klub af 2002 og siden oktober 2010 indgået i daglig ledelse af klubben. I efteråret 2011 havde jeg fornøjelsen af at bidrage væsentligt til planlægningen og gennemførslen af Nordiske Mesterskaber i udspring, som blev afholdt i Greve.
 
Min motivation for at indgå i unionens arbejde er, med afsæt i den basis der er skabt indenfor dansk udspring, at lægge et spor mod vækst og udvikling af vores sport fra de mindste vandhunde til de bedste elitespringere.
 
Jeg ser frem til at spændende og konstruktivt samarbejde :)
 
Kontaktdetaljer:
Mobil: 25 37 69 14
Email: victor.valore@gmail.com
 
Profiler:

 


Cookieindstillinger