0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mathias Gydesen og herreholdkappen udtaget af DIF til OL

07-05-2012

Nu afventes FINAs beslutning i juni måned før vejen er endeligt åbnet mod OL i London.


Med DIFs belutning om at udtage Mathias Gydesen og herreholdkappen i 4x200 fri til OL, hvis FINA bekræfter pladserne, er første vigtige skridt på vejen mod London taget for de tre svømmere - Mathias Gydesen, Anders Lie og Daniel Skaaning.

 

Mathias Gydesen svømmede sig som bekendt til en tid blot 1/100 sekunder fra det aftalte nationale OL-krav i 100 ryg ved et stævne i USA weekenden efter Danish Open her hjemme.  

Herreholdkappen klarede under Danish Open den nationale kravtid i 4x200 fri. Herreholdkappen består af de individuelt kvalificerede svømmere, Mads Glæsner og Pál Joensen, samt Anders Lie og Daniel Skaaning. Mathias Gydesen har grund til at smile med
DIFs beslutning om at udtage den danske
svømmer til OL, hvis FINA bekræfter pladsen.

FINA er nu den instans, som vi alle må vente på, træffer sin beslutning. Her skal det således gerne blive til en bekræftelse på Mathias kvalifikation samt tildelingen af en nationsplads til Danmark i ovennævnte holdkap.

Vi krydser fingre og væbner os med tålmodighed indtil afgørelsen falder i juni måned. Indtil videre kan vi glæde os over DIFs positive beslutning.


 


Cookieindstillinger