0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Kaj Aagaard hædret lørdag

29-04-2012

Den netop aftrådte formand modtog lørdag SVØMs æresbevis og DIFs ærestegn. 

 

 


 

I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag eftermiddag blev den netop aftrådte formand, Kaj Aagaard, tildelt unionens æresbevis. Senere samme eftermiddag blev Kaj endnu engang hædret for sit mangeårige ildsjæls-engagement, da  Danmarks Idræts-Forbunds (DIF) formand, Niels Nygaard, mødte op og overrakte DIFs ærestegn.
 

Dansk Svømmeunions æresbevis
Det var den nyvalgte formand, Kjeld Egebo Larsen, der stod for overrækkelsen af prisen i forbindelse med generalforsamlingens sidste punkt på dagsordenen lørdag eftermiddag.

Sammen med prisen fulgte en tale, hvor Kjeld Egebo Larsen berørte mange af de områder, som Kaj har haft betydning for og været en del af gennem 25 års engagement i Dansk Svømme- og Livredningsforbund (DSLF) og Dansk Svømmeunion - heraf de seneste 10 år som formand.

Kaj har været med i dansk svømning hele sit liv. Som aktiv, som træner og som frivillig leder. Før Kaj blev formand var han aktiv i DSLF som leder af uddannelses- og udviklingssektionen i en mangeårig periode.

Senere - under sit 10-årige formandskab for Dansk Svømmeunion - har Kaj styret unionen igennem en tid med massive forandringer, det gælder både organisatoriske forandringer og på bredde- /elitesiden. Han har stået i spidsen for store og indgribende forandrings- og moderniseringsprocesser af Dansk Svømmeunion.

Med godt humør, empati og et skarpt blik for de organisatoriske og politiske behov i en organisation, der bare er vokset og vokset - sportsligt, økonomisk, medlemsmæssigt og administrativt – har Kaj styret Dansk Svømmeunion gennem hele udviklingen. Han har stået bag den massive nye satsning i åbent vand-svømning, livredning og dansk svømnings succes i elitesvømningen.


Altid har Kaj været en afholdt og respekteret leder, der har nydt stor loyalitet blandt svømmeklubberne, i bestyrelsen og i administrationen.

 

Kaj Aagaard modtog Dansk Svømmeunions æresbevis med stor glæde og stolthed og takkede dybtfølt for fornemme hæder.Kjeld Egebo og Kaj Aagaard oven på overrækkelsen af SVØMs æresbevis.
 

Dansk Svømmeunions æresbevis udgør den højest opnåelige udmærkelse for engagerede inden for svømmesporten i Dansk Svømmeunion. Det gives som en påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats.

 

DIFs ærestegn

Oven på en travl generalforsamling blev der holdt afskedsreception for Kaj Aagaard, hvor DIFs formand, Niels Nygaard, mødte op og overraskede den 65-årige vært for receptionen med overrækkelsen af DIFs ærestegn. 

I sin tale for Kaj Aagaard indgik mange af de elementer, som også Kjeld Egebo Larsen, havde berørt i sin tale tidligere på dagen. Således har Kajs livslange gøren og laden indenfor idrættens verden ikke kun gjort stort indtryk i svømme-regi, men også været noget, som hovedorganisationen DIF har bemærket.

 

DIFs ærestegn overrækkes til personer, der har ydet dansk idræt særlige og betydningsfulde tjenester, eller har gjort sig særlig fortjent til hædren via mange års uegennyttige arbejde inden for hovedforbund, specialforbund eller foreninger.

Således måtte Kaj Aagaard for anden gang denne lørdag modtage en flot og særdeles fornem hæder for et umådelig stort engagement på frivillig basis indenfor dansk idræt og særligt dansk svømning.

Kaj Aagaard sammen med formand for DIF, Niels Nygaard. Kaj har netop modtaget DIFs ærestegn.