0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kaj Aagaard hædret lørdag

29-04-2012

Den netop aftrådte formand modtog lørdag SVØMs æresbevis og DIFs ærestegn. 

 

 


 

I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag eftermiddag blev den netop aftrådte formand, Kaj Aagaard, tildelt unionens æresbevis. Senere samme eftermiddag blev Kaj endnu engang hædret for sit mangeårige ildsjæls-engagement, da  Danmarks Idræts-Forbunds (DIF) formand, Niels Nygaard, mødte op og overrakte DIFs ærestegn.
 

Dansk Svømmeunions æresbevis
Det var den nyvalgte formand, Kjeld Egebo Larsen, der stod for overrækkelsen af prisen i forbindelse med generalforsamlingens sidste punkt på dagsordenen lørdag eftermiddag.

Sammen med prisen fulgte en tale, hvor Kjeld Egebo Larsen berørte mange af de områder, som Kaj har haft betydning for og været en del af gennem 25 års engagement i Dansk Svømme- og Livredningsforbund (DSLF) og Dansk Svømmeunion - heraf de seneste 10 år som formand.

Kaj har været med i dansk svømning hele sit liv. Som aktiv, som træner og som frivillig leder. Før Kaj blev formand var han aktiv i DSLF som leder af uddannelses- og udviklingssektionen i en mangeårig periode.

Senere - under sit 10-årige formandskab for Dansk Svømmeunion - har Kaj styret unionen igennem en tid med massive forandringer, det gælder både organisatoriske forandringer og på bredde- /elitesiden. Han har stået i spidsen for store og indgribende forandrings- og moderniseringsprocesser af Dansk Svømmeunion.

Med godt humør, empati og et skarpt blik for de organisatoriske og politiske behov i en organisation, der bare er vokset og vokset - sportsligt, økonomisk, medlemsmæssigt og administrativt – har Kaj styret Dansk Svømmeunion gennem hele udviklingen. Han har stået bag den massive nye satsning i åbent vand-svømning, livredning og dansk svømnings succes i elitesvømningen.


Altid har Kaj været en afholdt og respekteret leder, der har nydt stor loyalitet blandt svømmeklubberne, i bestyrelsen og i administrationen.

 

Kaj Aagaard modtog Dansk Svømmeunions æresbevis med stor glæde og stolthed og takkede dybtfølt for fornemme hæder.Kjeld Egebo og Kaj Aagaard oven på overrækkelsen af SVØMs æresbevis.
 

Dansk Svømmeunions æresbevis udgør den højest opnåelige udmærkelse for engagerede inden for svømmesporten i Dansk Svømmeunion. Det gives som en påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats.

 

DIFs ærestegn

Oven på en travl generalforsamling blev der holdt afskedsreception for Kaj Aagaard, hvor DIFs formand, Niels Nygaard, mødte op og overraskede den 65-årige vært for receptionen med overrækkelsen af DIFs ærestegn. 

I sin tale for Kaj Aagaard indgik mange af de elementer, som også Kjeld Egebo Larsen, havde berørt i sin tale tidligere på dagen. Således har Kajs livslange gøren og laden indenfor idrættens verden ikke kun gjort stort indtryk i svømme-regi, men også været noget, som hovedorganisationen DIF har bemærket.

 

DIFs ærestegn overrækkes til personer, der har ydet dansk idræt særlige og betydningsfulde tjenester, eller har gjort sig særlig fortjent til hædren via mange års uegennyttige arbejde inden for hovedforbund, specialforbund eller foreninger.

Således måtte Kaj Aagaard for anden gang denne lørdag modtage en flot og særdeles fornem hæder for et umådelig stort engagement på frivillig basis indenfor dansk idræt og særligt dansk svømning.

Kaj Aagaard sammen med formand for DIF, Niels Nygaard. Kaj har netop modtaget DIFs ærestegn. 

 

 

 

 


 

 

 


 


Cookieindstillinger